2019 CB İLETİŞİM UZMAN YARDIMCILIĞI YAZILI SINAV PLATFORMU
-
Kurumu aradigimda guvenlik sorusturmasi yapiliyor denmisti. Ama sure hakkinda fikrim yok
-
Arkadaslar bi bilgisi , duyumu olan var mi?
-
Kurumu arayan oldu mu yakın zamanda?
-
Ben aradım bilgimiz yok diyorlar muhtemelen bu hafta açıklanmaz
-
Arkadaşlar son durum nedir malumat sahibi olan var mı forumda evvelden yazılan bir yorumda güvenlik sorusturması yapıldığı ifade edilmişti. Herhangi bir duyum veya tahmin var mı ne zaman açıklanacağına dair
-
@ry telefonları açmıyorlar az önce aradım.
-
Arkadaşlar öncelikle ramazan bayramınız kutlu olsun. Kurumla ilgili bir gelişme var mıdır yoksa temmuza kadar beklemede miyiz??
Teşekkürler
-
Bayramı da bitirdik.Bilgisi olan var mı arkadaşlar ?
-
@namı-diğer telefonlara da çıkmıyorlar en azından ben aradığımda, belirsiz bir şekilde bekliyoruz. Bir arkadaş sorduğunda 1 aya kadar uzayabilir demişlerdi ilk mülakat zamanı. Daha ne kadar uzayacak bakalım..
-
Sanırım temmuzun ilk haftası gibi bir tarihte açıklanabilir mi arkadaşlar???? Yoksa tek tek ayları saymaya devam mı ederiz??
-
arkadaşlar iyi akşamlar bugün öğleden sonra kurumu aradım sürecin son durumunu hala güvenlik soruşturması aşamasında olduğu bilgisini verdiler. güvenlik soruşturmaları neticelenir neticelenmez açıklayacağını ifade ettiler.
-
Düzeltilmiş hali:
Arkadaşlar iyi akşamlar. Bugün öğleden sonra kurumu aradım sürecin son durumu için. Hala güvenlik soruşturması aşamasında olduğu bilgisini verdiler. Güvenlik soruşturmaları neticelenir neticelenmez açıklayacağını ifade ettiler. -
Arkadaşlar acaba yedek listesi oluştulur mu? Ben aradığımda açmadıkları için soramadım bir türlü.
-
Cb kararnamesinde yanlış hatırlamıyorsam asıl listenin yarısı kadar bir yedek liste oluşturuluyor şeklinde bir hüküm var buna istinaden elbette oluşturulacaktır diye düşünüyorum
-
Dostlar meseleğe başladıktan sonra bize de bilgi verirseniz seviniriz. Önümüzdeki süreçte bu sınava katılmak isteyen dostlarımız içinde güzel bir bilgilendirme durumu olur. Çalışma şartları, neler yapıyorsunuz, avantajları neler vs.
-
İnşallah bir girelim de gerisi kolay ;))))
-
@ry Basın Enformasyon alımında yedek liste yapmadılar. Ama uzman yardımcılığı 4-A kadro basın enformasyon personeli ise 4-B yani sözleşmeli kadro. O yüzden uzman yardımcılığında yedek liste yapabilirler dediğiniz gibi.
-
Sonrasında İletişim Uzmanlığı yönetmeliğine baktım, evet alınacak kişi sayısının maksimum yarısına kadar yedek liste oluşturulabilir diyordu.
Bir de sizce iletişimin kontenjanını kesin olarak iibf-hukuk a aktarırlar mı? Yoksa 108 kişiden 10 kişi alınmaz heralde?
-
İnan ki herşey olabilir.. ;)) Şaka bir yana sadece 5 kişi girmişti ileften mülakata yanlış hatırlamıyorsam. İlanda belirtilen sayının hepsini dolduracaksa iibf-hukuk alanından alacaktır. Ancak sayının hepsini doldurmak gibi bir dert olmazsa iibf-hukuk alanından kaç kişi alacaksa onu alır.
-
@ry İleften 2 kişi girebilmişti mülakata hatta. 15 kişilik kontenjan boşa gitmemeli Bu yoklukta harika bir fırsat