ankara'daki en iyi özel hastane hangisi
-
Arkadaşlar fiyat performans açısından Ankaradaki en iyi özel hastane veya hastaneler hangileri. Biraz araştırdım 2019 için kimse bir şey yazmamış hep eski bilgiler var. Tecrübesi olan varsa alabilirim.
-
Yeni bir sehir hastanesi açılmış bugün Ankaralı arkadaşlara sormak lazım nasıl bu hastane
-
@olursaolur şehir hastanesi özel değil diye biliyorum.
-
@kml TOBB ve Acıbadem iyidir. Tabi önemli olan doktordur. Doktor araştırması daha faydalı olur.
Güven ve Bayındır hastanelerinde de alanında iyi hocalar var.Önceden özel hastane denince bu ikisi gelirdi akla. Ama simdi eski doktorlar yok deniyor. -
lokman hekimin önünden geçmeyinde nereye giderseniz gidin her şey sizden muayene ücretini alana kadar ondan sonrası yok bunu onlara söyleyince de üstlerine bile almazlar üstüne bide seni suçlu çıkartırlar
-
Bence tedavi bazinda,doktor bazinda bakmak lazim. Her hastanenin doktorundan dolayi iyi oldugu branslar vardir. Beyin cerrahisinde a hastanesi kalp cerrahisinde b gibi. Ama tabi bu dedigim nitelikli iyi bir tedavi gerektiren bir hastalik vs icin gecerli. Rutin bir sey icin arastirmak gereksiz bana gore. Abim doktor izlenimim bu yonde ama farkli da olabilir, bilemiyorum.
-
Arkadaşım kriterin yanlış en iyi ve tecrübeli doktoru araman lazım doktor iyi değilse seni hasta değil müşteri görürse parandan olduğğunda ve hastalığınla başbaşa kalırsın
-
Medicana genel anlamda iyi bir hastane.Ozellijle kanser hastalıklar açısından..
-
Medical Park nasıl? Çok acıklı görünüyor ama pek adından söz edilmiyor.
-
En profesyonel Mediacal park hastanesi bence.