-
Arkadaşlar 2 seneden sonra yeniden girmeye karar verdim. Murat yayınları yeterli olır mu sizce. Eksik kaldığım yerleri başka yayınla telafi etmeye çalışacağım .
-
Aleykumselam kardesim
-
@atillaa genellikle oluyor hocam.
-
@evandro teşekkür ederim inş olur . bu süreçte çok yazışırız bu haftasonu başlıcam çalışmaya.
-
@atillaa kolay gelsin hocam
-
@evandro ben ayrı başlık açmışım en son birisinin iletisine cevap veriyordum tşkler başarılar herkese
-
@atillaa tek bir kaynak yerine en az iki kaynak tavsiye ediyorum hocam. Ama lütfen diğerini themis seçmeyin. Ben her sene 10 soru güncelleyip yeni kaynak çıkardık demelerinden sıkılmış biriyim. Tercihiniz themis olmasın diye düşünüyorum. Bir süre sonra soru tipi ezberletiyorlar. Kaldı ki bunlar geçmişte işe yarıyordu ama şimdilerde themis kaynakları sınav sorularına uzak kalıyor.
-
@sınavsayar çok teşekkür ederim kandiliniz mübarek olsun . Beğendiğiniz kaynak varsa paylaşabilir misiniz .
-
@atillaa valla ben altın seri ve murat yayınlarını hukukta iyi olarak düşünüyorum. Diğer durumlarda tekil hocaların kaynakları iyidir.
-
@sınavsayar son dönem yaşananlar ve attığımız videonun da gruplarından direk silmeleri büyük hayal kırıklığı yarattı. Çok ayıp ettiler. O kadar İİBF mezunu sayesinde büyüdüklerini unuttuklarını düşünüyorum.
-
@antimülakat konuyu biliyorum hocam. Sözde İİBF dostu olarak geçinenler bunu nasıl yapıyor anlamıyorum. Video da İİBF sorunları anlatılıyor bunda ne var sanki? Bu grupları kurma amaçları ne oluyor?