İTKİB 14 PERSONEL ALIMI
-
Selam arkadaşlar,mülakata girecek olanlara başarılar,girmiş olanlar için de güzel sonuçlar diliyorum,deneyimlerinizi burada paylaşırsanız müteşekkir kalırız.
-
Arkadaşlar mülakatların açıklanma tarihi hakkında bilgi sahibi olan var mı acaba ?
-
@suayb arayıp sormadım ama tahminim temmuzun ilk haftası açıklanır. mülakata girecek olanlar bile 3 haftada belli oldu
-
@busrabusra Yönetmelikte 6 iş günü içerisinde açıklanması gerektiği tarzında şeyler konuşuluyordu ama sanırım doğru değil o halde. Teşekkürler
-
@suayb immibin bi kaç ay önceki ilanı da 1 ayda açıklanmış ordan tahmin yürütüyorum
-
@grafft, içinde söyledi: İTKİB 14 PERSONEL ALIMI
p3 idari memur için 83-84 üzeri uzman yardımcısı için de yds sebebiyle 80 civarı kapatır diye tahmin ediyorum.
mevzuata göre 6 iş günü içerisinde mülakatlar sonuçlanıyor. bizim sürecimiz çok kısa sürmüştü diye hatırlıyorum.Umarım bugun yarin açıklanır.
-
@emekemek siz uzmann kadrosuna mı basvurmustunuz
-
@busrabusra evet hocam
-
Açıklandı arkadaşlar kazanan arkadaşları tebrik ediyorum,feragat edecek olan var mı?
-
Arkadaşlar süreç nasıl işleyecek. Bilgilendirme yapılmamış. Arayanınız oldu mu kurumu
-
@suayb ben aradım ama heyecandan pek bir şey soramadım aklıma soracaklarım geldiğinde de mesai bitmişti posta yoluyla evrak geleceğini hazırlamamız gereken evrakların orda yazacağını ve 1 Temmuz da o evrakları götürerek görev başı yapacağımız söylendi bildiklerim bu kadar başka görüşen arkadaş varsa bilgilendirebilecek çok iyi olur
-
Evrak listesi mail olarak gönderilecekmiş arkadaşlar. 20 haziran saat 11.00 de kazanan kişiler evraklarını şahsen teslim etmek üzere kuruma gitmeleri gerekiyormuş. İşe başlama tarihi olarakta 1 temmuz dendi. Kazanan arkadaşlara hayırlı olsun inşallah. Diğer arkadaşlarada Allah daha iyilerini nasip etsin inşallah. Herkes emeğinin karşılığını alacak birgün. Sadece rabbim zaman olarak sınıyor bizi. Hayırlısıyla biran önce güzel kurumlara girebilmeniz dileğiyle inşallah.