M. Salah Mı, Liverpool Mu?
-
Liverpool dün Barselonayı yenerek şampiyonlar liginde finale yükseldi. Muhtemelen rakibi de Ajax olacak. Peki biz neden Liverpool'un turu geçmesini istedik? M. Salah müslüman bir futbolcu olan gönüllerde taht kurdu. Hem oynadığı futbol hem de sempatik hareketleriyle herkesin dikkatini çekti. Bu nedenle Liverpool'a sempati duyanların sayısı bir hayli arttı. Bunun yanı sıra yıllardır Liverpool'u da ülkemizde seven çok insan mevcut. Sanki memleketinin takımı gibi. Bütün bunlar bir arada düşündüğünde biz neden Liverpool'un turu geçmesini içten içe istedik? Liverpool'u sevdiğimiz için mi? M. Salah için mi? Bütün bunlardan ayrı Barselona takımına sinir olduğumuz için mi?
-
Ben Liverpool'un, Salah'tan daha etkili olduğunu düşünüyorum. 2005 Şampiyonlar Ligi finalinde de Milan'a karşı çoğu kişinin gönlü Liverpool'dan yanaydı. Elbette Salah bir değer katmış ve Liverpool'ı yeniden keşfetmeyi sağlamıştır ama Liverpool yollardan beri süregelen bir markadır.
-
Ben messi'yi sevmediğim için Liverpool'un kazanmasını istiyordum ama pek umutlu değildim. Sonuç beni sabah sabah sevindirdi. Messi bana aşırı şanslı geliyor ve Barcelona'dan ayrılsa bu kadar başarılı olacağını düşünmeyenlerdenim.
-
@Antimülakat biraz da şey duygusu var üstat, öyle maç döndürülmesini seviyoruz biz. Galatasaray-Real Madrid maçı mesela benim hala dün gibi aklımda.
-
KLOPP, bu sorunun cevabı
-
Gerçekten sorunun cevabı kişiye göre değişiyor ama en az %70 Barselona kaybetsin isteniyor.
-
3-0 ın rövanşı olmasıda bunda çok etkili ülke olarak geri dönüşlere bayılıyoruz.
-
Belki biraz , John Lennon
Biraz , asla yalnız yürümeyeceksin
Biraz da , kuruluşunda ki sınıfsal bakış açısıBelki yani
-
Arkadaşlar koskoca Liverpool şanlı tarihini M. Salah ile Klopp ile nasıl aynı kefeye koyarsınız onu anlamadım cidden. Holigan bşr liverpoollu olarak da şaşırdım cidden.
Hayır Sallah yokken Owen geldi bu takıma Berger geldi Keegan, Barnes geldi. İan rush geldi kimse demedi liverpool mu bu mu ? Sadece Sallah müslüman diye bunları duyuruyoruz ki bu ne kadar doğru bence sosyolojik tahlil gerekir bu konuda ..Neyse bu şanlı tarihin veya sevginin nedeni için fazla neden olabilir ama ben ikisini atayım buraya ilgi duyanlar okumak isteyebilir
https:/ /www.bbc.com/turkce/haberler-dunya-47934066
https:/ /www.evrensel.net/haber/293393/tarihi-liverpool-liman-grevinin-21-yili