İktisatta son 5'li için öneri
-
Konu anlatımı ve soru bankasi önerisi olan var mı?
-
Hocam bende araştırıyordum pegem konu anlatımlı öneriyorlar henüz almadım ama
-
Optimal 5li yeterlidir efendim.
-
Soru bankasi icin ne onerirsiniz?
-
Hocam para banka harici bol ezber yapın . Digerlerini hep 10-15 sayfalık notlardan çalıştım. Hepte iyi yaptım. Soru olarakta önce çıkmış sorular hep. Bütün soruları yaptırmaz ama iyi bir adedi yaptırır. Çok iddialıyım oryslama bir gkgy neti ile 90 puanlar 500 civarı sıralamalar rahat görülür. Yalnız direk sözlü ile alan kurumlar hedef ise puan olarak 92-93 hedeflenmeli. Sıralamada da ilk 100 hedeflenmeli . Bunun içinse ilk önce gkgy yapılmalı. Son 4 lü içinse zeynel i kesinlikle cevapları okuyarak en az bir kere çözün . Setaris paribus üstüne çözün . Üstüne elinizde ne varsa hocam.
-
İnsanların çoğu mikro makro çok kasıyor ama bu dersleri önemsemiyor. Halbuki para banka harici bu dersler baya hukuk maliye tarih gibi sadece bilgiye dayalı. Oysa mikro özellikle makroyu bilsenizde belirli bir mantığa oturtamazsanız yapamazsınız. O yüzden bence çok önem verin .
-
İnternetten ben de Murat'ın 19.50 TL ye iktisat akıllı defter konu anlatımını sipariş verdim ama henüz gelmedi.Güzeldir diye tahmin ediyorum.
-
@çıkmadıkcandan hocam çok sağolun tavsiyeleriniz için
-
@osmanozcan rica ederim.
-
@çıkmadıkcandan 90 puan ortalama kac alan netine tekabül eder acaba bir fikriniz var mı?
-
@osmanozcan hocam o değişir puandan puana göre ama arama motoruna puan hesaplama diye yazın bir kaç site var orada netlerle oynayarak rahat görürsünüz.