DHMİ ASİSTAN - STAJYER HAVA TRAFİK KONTROLÖRÜ GİRİŞ SINAVI
-
-
@iibfmağdur girenler sınavın zor olduğunu söylüyor ama yapılmaz değil. Bir de kesinlikle verdiğiniz emeğe değecek bir ücret alıyorsunuz. Süreci çok net bilmemekle beraber bu mesleği bir süre yapıp pilotluk eğitimi alıp pilot olanlar olduğu sıklıkla dile getiriliyor.
-
Mesleki anlamda a kadrodan daha iyi bir yer olduğunu düşünüyorum. Her yere uçakla gidişin indirimli, yurtdışında görevler, eğitimler oluyor. Maaşı oldukça doygun. Çalışma saatleri esnek. Rahat ilde çalışıyorsan baya rahat ediyorsun. Gençliğimizi boşa heba ettik, saçma salak kurumlar için.
-
stajyerlikte 27 yaş şartı varmış
-
Bilgisayar destekli seçme sinavi veya yazili sinav onlar kafalarina gore çağıracak sanirim.
-
@kenanyasa yds şartı varmi ?
-
Cevaba gerek kalmadi
-
Askerlik tecilim haziranda bitiyor. Başvuru yapabilir miyim? Vereceğiniz cevaplar için teşekkürler.
-
Yaş tan dolayı başvurma imkanım kalmadı, başvurmayi düşünüyordum oysa. Çalışma şartları hakkında bilgim yok ama maaşı iyi diye duydum
-
@adolf-stalin her şartta başvurunuzu yapın, askerlik tecili işinde kurumlar farklı davranabiliyor.
-
https://www.tercihiniyap.net/m/maas/dhmi-hava-trafik-kontroloru-maasi-2019-ne-kadar-h7287.html
Arkadaşlar çok detaylı ve kapsamlı bir yazı oluşturduk. Umarım faydalanırsınız.
-
@antimülakat 10 - 12 TL mi? Rakam gerçekten çok iştah açıcı ama mesleki zorlukları olduğu da kesin gibi.
-
Günümüz şartlarında çok iyi rakam doğrudur hocam. Bir de böyle bir uluslararası statüsü olan bir meslek olunca maaşları da düşer gibi bir durumda söz konusu olamaz.
-
Arkadaslar sky test hakkimi satiyorum iletisime gecebilirsiniz.
-
2.Kez şansımı deneyeceğim,geçen sefer 50 puanda kalmıştım bu sefer olacak inşallah.İstediğim bir meslek
-
@soullescat girilmeye değer. Bu maaşa çalışacak başka meslek bilmiyorum.
-
En az on bin TL olduğu söyleniyor maaşın. Mesaili çalışma saatine ayak uydururum diyen birisi için çok iyi rakamlar bunlar.
-
@enerjici hocam hala mevcut mu
-
Sattim hocam
-
Skytest programını satan ya da ortak olmak isteyen varsa ulaşabilir, şu an trabzondayım, bayramdan sonra ankarada olacağım(elden).