2019 Kabine Değişikliğinde Yeni Ekonomi Bakanı Kim Olur?
-
Son iddia Arzu Sabancı Hanımefendi, ilginç bir tercih ama güzel durdu
-
Aman kardesim isinsani felan yapmasinlar. Ozel sektor mantigi ile degil soyle siyaseti burokrasiyi bilen devletin isleyisine hakim birinin bakan olmasi bence daha munasip. Gonlumden gecen mehmet simsek reis. Ama zor bir ihtimal sanirim
-
@lion iyi de Mehmet şimşek devletin a.ş’leştirilme projesinin baş mimarıdır hocam nasıl bir çelişki içindesiniz
-
benim temennim Ağbal'ın tekrar dönmemesi yönünde. Seri şekilde vergi dayatmak dışında hiç bir şey yapmayan bir bakan şu an vatandaşın en son isteyeceği kişidir. Üstelik yabancı sermayenin de olumlu bakmadığı bir isimdir.
-
@lion koridor dedikodusunda Şimşek'in daveti kabul etmediği konuşulmus:) Yeni kurulacak partiye hoplayacak galiba
-
Hüseyin Aydın gelirse hepten yandık
-
@kpssınavı kardesim adam uluslararasi camiada taninan birisi. Son donemlere kadarda gayet iyi ceviriyordu carki. Sonra ust kademe ile vs ters dustu. Iibf camiasi acisindanda bakilirsa alimlarin guzel oldugu donemler simsegin donemiydi. Reisin eli titremiyirdu catir catir kadro aciyordu. Mehmet Simsek iyi bir ekonomisttir dusuncesindeyim.
-
@aroma olabilir bende duydum o haberleri hayirlisi olsun ne diyelim
-
Şimdi bana kaybolan yıllarımı verseler. Boş yere koca bakanlık deneme yanılma noktasına getirildi. Kim gelir bilmem ama Allah aşkına gelen kişi A.Ş. başından buraya gelmesin.
-
Her kabine değişikliği yenisinin gelmesini gerektiriyor. Bu iş nereye kadar böyle devam edecek? Gelen gideni aratıyor.