GUY 2018 MÜLAKAT KAZANANLAR
-
@burc6 ben de merak ediyorum ama ne arayan oldu ne eve gelen polis
-
@vlkrt bu hız tüm şehirler için geçerlidir umarım
-
@birgaripiibflii 15 günlük süre aradıkları günden itibaren değil mi
-
Kayseri vergi dairesi için evrakları teslim ederken 1,5 ay için de atamaların olacağını ve aradıklarında 1 hafta içinde geri dönmemek üzere gelmemi söylemişti. Evrakları 17 Haziran günü teslim ettim. Kendileri arayacakmış
-
Bir haftadır emniyete ulaşan evrakım kayıp kayda dahi girmemiş dikkat edin peşine düşün
-
@meteharun dostum emniyetten nasıl bilgiyi aldın ? Hangi birimle görüşmemiz gerekiyor evrak kayıtla mı ? Bir de ilçe emniyete mi il emniyette mi gitmiş evraklar ?
-
@meteharun arkadaşın bunun farkına nasıl vardınız? İlçe emniyet mi il emniyet mi? Biraz detay verebilirmisin?
-
Evrak teslimi ne zaman bitiyor
-
@depopersoneli ben aradim gizlilik nedeniyle cevap veremiyoruz dediler. Tanidik sokmak lazim araya hocam
-
Güvenlik Şubeden bilgi almak gerek fakat tanıdık olmayınca bilgi veremiyoruz deyip baştan atabilirler. Önce Emniyetten sorguladım emniyet bizde yok deyince ilgili vergi dairesini aradım biz gönderdik onlarda teslim almış deyince ptt ye gidip nereye ne zaman teslim ettiklerini öğrendim. Bir baktık ki emniyete teslim edilmiş fakat memur izine gittiği için bizim evrakı es geçmiş yerine gelen de fark etmemiş en son müdahil olunca evrak zar zor bulundu ve kayıta girdi.
-
@meteharun Hangi il için .ben İstanbul için dün aradım da .
-
@bayan-iktisatçı Evet
-
Şu an ilçe emniyete uğradım hala dosyam gelmemiş. Gönderildiyse hala il emniyette. Kurum ile gönderiyormuş il de ilçeye.
-
@Depopersoneli Ben defalarca aradım bilgi vermiyorlar ️
-
Arkadaşlar herkese merhaba,
İstanbul için göreve başlama hususunda aranan ya da göreve başlayan var mı?
Teşekkür ederim. -
@Depopersoneli Benim tanıdık amir ilçeye göndermezler orada zaten orada gerekli elaman yok dedi.Benim ki baya küçük bir ilçe tabi.
-
Arkadaşlar ankarada ikamet edenler özellikle yazar mı güvenlik soruşturması sürecinde bir ses seda varmı evragını takip edebilen, aranan, bilgi alabilen varmı
-
@Atanayımartık Aradım fakat bilgi vermediler
-
@venüsmer nereyi aradınız acaba bende ilçe emniyeti aradım burada yapılmıyor dediler
-
@Atanayımartık güvenlik şubeyi aradım