2019 VMY Duyum var mı?
-
@can-mavi hocam tesekkur ederız verdıgınız bilgiler ıcın. Kpss oncesı gelme ihtimali yuksek demı dpy 'ye gıtmısse ılan. Insallah mhuy ya da guy' dur.
-
@gari̇p-i̇nsan hocam mhuy alımıyla ilgili olumsuz duyumlar var. bunlara ne diyorsunuz?
-
@can-mavi tahminen kadro onayı ne kadar sürebilir?
-
@cons3693 hocam olası bi sayı hakkında hiç mi duyumunuz yok acaba ️
-
Umarım 3 ilanın hepsi gelir ama nedense vmy ve mhuy'u daha çok istiyorum.
-
@can-mavi Allah razı olsun hocam. Şu süreçte güvenilir duyum veren nadir kişilerdensiniz. Saygılar..
-
@can-mavi mhuy hangi puan türüyle alır sizce hocam tek puan türü mü olur
-
Vmy ile ilgili kurumda çalışan arkadaşım sınavla alakalı bilgileri olmadığını söyledi. Bu haftaki ilan mhuy olacak demekki
-
@makabi SGK denetmenligi geldiği hafta gelmeden önce bende kurumdan tanıdıklara sordum birsey duymadık demişlerdi hocam
-
Kurumda çalışan birinin ilanla ilgili bilgisi olmadığı ilan gelmeyeceği anlamına gelmez.
-
-
@ryan bende sgk da calısan bırıne sormustum ılan gelmeden oncekı hafta, eylulde gelır gıbı demıstı, su an gelecegını dusunmuyorum demıstı. Ama sonraki hafta ılan geldı vmy de mhuy da olabılır yanı gelebılır, neden gelmesın kı? Bu kadar yogun olarak duyumlar varken.
-
duyumlar bu kadar ayyuka çıkmışken, bakan bey 5 ve 6. dönem yardımcılarının müfettişliğe geçişi için kararname hazırlayıp onay için cumhurbaşkanlığına göndereceğiz derken muhakkak ilan gelecektir
tabi vmy ile beraber mhuy da gelsin isterim çünkü 4 yıl oldu mhuysuz 4 koca yıl geçti
kpss öncesi ilanların gelmesi için bastırmalıyız 500 veya 1000 vmy, 400 veya 500 mhuy, 250-300 dguy ve 1500-2000 civarı guy alımları için -
Arkadaşlar suan için 12 tane TAG satın alındı. Yardım yapanların icinde guy isteyeni vmy vb isteyeni ve b sınıfı kadrolar icinde yardım yapan olduğundan herkese hitap edilmeye çalışılacak. Pazartesi saat 20.00 de 4001 le ilgili çalışmak yapılacak. Hangi kesime olursa olsun herkes katılsın yoksa B grubuna girmeyecek kişi onun etkinliğine katılmaz ise b grubuda A grubunun etkinliğine katılmaz. O yüzden hep beraber tam destek
-
Twiterda
#IIBFninHakliMücadelesi
Bu tagi bir platform gibi kullanalım, sıkıntılarımızı beklentilerimizi bu tag altında devlet büyüklerimizi etiketleyerek paylaşalım -
Bayramdan sonra mhuy için ilan hazırlanacağını duydum. VMY içinse yeni mezunları bekleyeceklerini tahmin ediyorum. Kpss den sonra vmy için de ilan gelir tahminen.
-
@makabi zaten ilan gelmeden önce bütün vdk çalışanının onayı alınıyor yoksan ilan gelmez de mi :))))
-
@tardukağan kpss den sonra derken ilan temmuz-ağustosta gelebilir mi?
-
@tardukağan Hocam bende arkadaşımdan aynı bilgiyi aldım. Zaten sınavla alakalı görevleri oluyormuş. Son vmy iptalinden önce de bilgi vermişti. Mhuy sınavı olacak yüksek ihtimalle ama onunla ilgili bilgi alabileceğim kimse yok.
-
@ryan kardeşim lütfen şu 8 tag ı ardı ardına ve hedefe yapalım iibf ilan değil de gib ilan mhuy ilan vdk ilan gibi