2019 VMY Duyum var mı?
-
@can-mavi hocam, hareketliliğin guy olma ihtimali var mı acaba, ikisini de yollama ihtimalleri sizce var mı?
-
@antimülakat hocam tahmininiz kpss öncesi mi olur sonrası mı
-
Bakalım bu gece gelecek mi ilan..
-
Atiba Hutchinson çalışmalar başlasın o zaman
-
@safitürk69 bu gece mi 🤭
-
Yaklaşıyor yaklaşmakta olan.
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2019 VMY Duyum var mı?
Yakındır ...
@safitürk69, içinde söyledi: 2019 VMY Duyum var mı?
Bakalım bu gece gelecek mi ilan..
Neler oluyor, ilan mı o
-
Sayıştay ilanı gibi nokta atışı yapamayacağım ama yakın zamanda gelir
-
yine uykusuz bıraktınız bizi sahura kadar uyku yok
-
@can-mavi o geçen sene sayıştay neydi öyle hakketten :). Geldin yine elim ayağım titredi bak
-
@can-mavi uyku yok sahura kadar anlasıldı. Bu hafta mı gelır hocam. Nokta atisi yapın
-
Yaaa 🤪🤪 şöyle bi uzaktan bize bakınca öyle karmaşık duygular hissediyorum ki acının yanında garip bi duygu da var. Böyle hep beraber beklemek , heyecanlanmak filan ne biliyim binlerce insanız ve tamamen aynı hislerle yaşıyoruz sanki hiç görmediğin bi bağ gibi. Ülkede bizden başka bunh yaşayan bi topluluk var mı bilmiyorum ️
-
Arkadaşlar inanın ilanın zamanını "tahmin" edemiyorum, ama yakın zamanda alim var vay için ya 500 500 ya da 1000
-
Arkadaşlar ilan için uykusuz kalmayın derim. Ancak bu aralar bir gece ansızın... Ben 500 ve test diye duydum.
-
@safitürk69, içinde söyledi: 2019 VMY Duyum var mı?
Arkadaşlar ilan için uykusuz kalmayın derim. Ancak bu aralar bir gece ansızın... Ben 500 ve test diye duydum.
-
@can-mavi öyle güzel tahminler falan Insallah mhuy ıcınde yaparsınız abi. Sagolun
-
@safitürk69 o zaman bayram öncesine ilanı yetiştirmek istiyolar dediğinize göre. Ben öyle anlıyorum
-
@can-mavi aynı anda mı oldu Üstad. Silmeye çalıştım beceremedim..
-
atmayın şu zehirli oku ya :)) bu arada sevgili arkadaşlar yarın yapacağımız iş teftiş sgk teftiş ve işkur uzmanlığı mülakatlarının açıklanması etkinliğine katılımlarınızı bekliyoruz o meslekleri kazanan yaklaşık 150 kişi önün(m)üzden çekilirse vmy mhuy sgk denetmenliği ilanlarında taban puanlar düşer
-
@safitürk69 Yok dostum, duyumlarımız örtüşüyor diye tebessüm anlamında yazdım