Nasıl maaşları bilgisi olan var mı? Bir de pozisyon olarak hangi pozisyonda alıyorlar?
Şehir Hastaneleri Başvurulari
-
Arkadaşlar malum şehir hastaneleri kısmen de olsa faaliyete başladılar. Başvurulari iskur ya da belki firmalar aracılığıyla oluyormuş. Bende geçen başvurdm buna dair soruları burdan devam edelim .Bi fırsat olablir belki
Arkadaşlar buyrun. -
İşkur üzerinden başvuru yapılıyor, tüm personel alımı tamamlanmış değil henüz. Hatta açılmamış şehir hastaneleri de mevcut. Şimdilik dedi kodu olduğunu düşünmekle birlikte uzun vadede çalışanların şartlarının iyileşeceğini belirtenler mevcut.
-
@evandro aynen kısmı faaliyete geçişler söz konusu şu an.Ancak kafama takılan bugün başvuruma dair evimize gelip sorular sormuşlar böyle bişey var mi merak ettm.Bursa şehir hastanesi için başvuruda bulundum.
Beklediğim bi kurum mülakati ya da başka bi basvurum da şu anlik yok . -
@aroma güvenlik soruşturması yapıldığını bilmiyordum. İlk kez duydum desem yeridir.
-
@evandro güvenlik sorustirmasi diyemeyiz de ev ziyareti lakin aklıma yatmadığı için sormak istedim. Çünkü başvurusu sırasında olumlu olursa geri dönüş yaparız klasiği ile dönmüştüm eve .
-
@aroma, içinde söyledi: Şehir Hastaneleri Başvurulari
Arkadaşlar malum şehir hastaneleri kısmen de olsa faaliyete başladılar. Başvurulari iskur ya da belki firmalar aracılığıyla oluyormuş. Bende geçen başvurdm buna dair soruları burdan devam edelim .Bi fırsat olablir belki
Arkadaşlar buyrun.Hocam nasıl yaptınız başvuru.hastane alıma mı çıktı.biraz işleyişten bahsederseniz belki bize de bi faydası olur.
-
@alpha hocam bursa sehir hastanesi için araştırdım ve bi firma aracılığıyla (obasan genel müdürlük )başvurulari bayrama kadar alıyorlarmış. Basit bi form doldurdu firmaya giderek.
-
@alpha pozisyon ve kadroya dair bi bilgi edinemedim cvp alamadım açıkçası. Dönüş yapılırsa yazarım tekrardan
-
@aroma anladım hocam.çok sağolun
-
@aroma
Ben de tam bu konuyu soracaktım.
Hangi pozsiyon icin basvuracaksiniz diye -
bu başvurular il bazlı mı oluyor arkadaşlar?
-
Nasıl maaşları bilgisi olan var mı? Bir de pozisyon olarak hangi pozisyonda alıyorlar?