2019 KOSGEB UZM YRD 24 KİŞİ /SÖZLÜ İLANI
-
@okann listeyi onaylatip yayinlama isini hizli bir sekilde yapmazlarsa biraz daha bekleyecegiz muhtemelen.
-
Yakında bakanlığı arayanlarında ismini sormaya başlarlarsa şaşırmam.
-
@aday135 bence kosgeble bakanlık arasında bir iletişim sıkıntısı var çünkü ben aradığımda bakanlıkta görüştüğüm bayan kosgebten yazı geldiğini ancak yazı içeriğinde liste olmadığından onaylanmadığını, listeli yazı geldikten sonra makam onayı alınıp kosgebe göndereceklerini söylemişlerdi; demekki halen bakanlığın istediği gibi yazı yazılmamış benim son durumdan anladığım bu inşaallah bakanlığın istediği şekilde yazı gönderilmiştir.
-
KOSGEB bilişim personeli alıyor, belki bizim işi hızlandırabilir bu durum yoksa çok ağırdan alıyorlar.
-
@cansuu evet daha şimdi konuştum kosgebten liste gelmediğini söylediler, kaç haftadan beri aynı mevzu kosgeb yazdığını söylüyor ; evet bi kaç hafta önce yazmış ama yazının ekinde liste olmadığından bakanlık onaylamamış, bakanlık listeyi bekliyor kosgeb listeli yazıyı göndermesi lazım ki onaylansın, yani şuan olay tamamen kosgebte kosgebteki kişi ısrarla yazının yazıldığını söylüyor evet yazmış olabilir ama bakanlığın istediği gibi yazının ekinde liste yok anlaşılan
-
@taqtaq kurumla bakanlık arasında ciddi bir koordinasyon sorunu var. Çalışan memurlar da işini doğru dürüst yapmıyor galiba. Aksi halde bir listenin onay için gidip gelmesi en fazla 1 hafta sürer. Belki de liste kayboldu kimse farkında değil ben artık her şeyi bekliyorum. Kısa sürede açıklanacağını da düşünmüyorum. Açıklanırsa da surpriz olur
-
İleti düzenlenmiştir.
-
@cansuu acikcasi benim de umudum kalmadi yakin zamanda aciklancaina gecenki gibi nisani bulmasa iyidir
-
@aroma aynen öyle oldu. Bunaldım artık. 5.5 ay sgk bekleyip kazanamadım şimdi de bunu bekliyorum sonunun ne olacağını bilmeden. Göç var aklımı toplayıp çalışamıyorum. 2019 şubattan beri hep bir şeylerin mülakatını bekliyorum hayattan bezdim yeminle
-
@indengg inşallah o kadar uzamaz. Bir iki hafta içinde listeyi bulsalar, bir hafta onay sürse, kosgeb e gönderilmesi de bir hafta dersek en az 1 ay var önümüzde
-
@cansuu İl göç sınavı öncesi açıklanır mı diyordum ama umudum kalmadı.
-
@Blueberry ümit kırmak istemiyorum ama benim de umudum kalmadı. Her hafta bir hevesle arıyordum bilgi almak için fakat söyledikleri hiç bir şey doğru çıkmadı. Ben artık bekleme modundayım.
-
@cansuu aynen bu saatten sonra beklemekten baska care yok
-
Hâlâ açıklanmadı mı?
-
-
@makabi bekliyor herkes
-
İleti düzenlenmiştir.
-
@aroma hayır takibi bırakmıştım ben ama hâlâ açıklanmamış
-
Sürecin devam ettiği ve listenin bakanlıkta olduğu söylendi. Liste onaylanıp Kosgeb'e gönderilmemiş. Dolayısıyla bu hafta açıklanmasının mümkün olmadığını söylediler.
-
@החוק-החוקתי bu bilgiyi kosgeb mi verdi?