-
Merhabalar, Tıp düşünüyorum elimde bana gelen burslu gidebileceğim bazı vakıf üniversiteler var . Tıpta vakıf sıkıntı olur mu ? Vakıfların araştırmasını neye göre yapmalıyım ? şu vakıf üniversitlerden bildiğiniz ve ya bilginiz var mı ?(Bu arada okursam ingilizce okuymayı düşünüyorum)
Atılım üniv.
Üsküdar üniv.
İstanbul Aydın üniv.
İstanbul yeniyüzyıl üniv.
İzmir tınaztepe üniv
beykent üniv
istanbul atlas üniv
istanbul okan üniv
altınbaş üniv
yüksek ihtisas üniv -
TYT sınavında 60 net yaparsam sizce kaç bininci olurum?
-
Merhaba istediğim bilgisayar mühendisliği bölümü son 3 yılda sırası ile 72k 67k 58k ile aldı. Kontenjan artışları da dikkate alındığında sizce bu sene kaç ile kapatabilir? Benim sıralamam 55k.
-
Arkadaşlar Eşit ağırlık sıralamam 2957. Ankara hukuk son 3 yıl sıralaması 3400 lerde bu yıl Ankara Hukuk kazanma ihtimalim nedir sizce?
-
Selam Reklam Yapıp çıkacaktım. Erken yakalandım 😉
kitabını almak istiyorum tavsiye eder misiniz veya farklı bir kitapta olur.
-
Ön lisansta ek puan durumu halen var mı arkadaşlar önümüzdeki aydaki sınavda ek puan veriliyor mu lütfen yardımcı olurmusunuz HALEN VAR MI YOKSA KALKTIMI ARTIKIN LÜTFEN CEVAP
Arkadaşlar nette araştırdım ama bilgi edinemedim şimdi Ben lisede büro yönetimi bitirdin üniversite içinde Önlisans büro yönetimi ve yönetici asistanlığı gitmek istiyorum -
Arkadaşlar merhaba
Yks 2019'a yaklaşık 1 sene hazırlandım ve beni memnun eden bu sıralamaya ulaştım.(Sayısalda Türkiye 457.si oldum)
Benim için bu süreçte en önemli şey süreklilikti. Yani, moralim kötü olsa da, iyi olsa da bir şeyler yaptım, 3 test 3 testtir dedim ve sınav sürecinde bu prensibe bağlı kaldım.
Tabi ki moralimin bozulduğu birçok zaman oldu, o kadar sıkılmıştım ki birkaç gün çalışamadığım anlar oldu. Ancak bu süreci bir bütün olarak değerlendirmeniz gerek, o yüzden bazen bazı yerlerde durmanız bu maratonda size ekstra avantaj sağlayabiliyor, bunu unutmayın.
Yaz sürecinde bahsedecek olursam, bana günde 6 saat yetti, bu 6 saatte ise paragrafı ve problemi hiç eksik etmedim.
Bütün bir süreci bu yazıda anlatmam elbette olanaksız, ancak sizlere maksimum fayda sağlayacağını düşündüğüm bir kanal açtım, oradan paylaşımlarıma devam ediyorum, isterseniz linkten girip inceleyebilirsiniz.
Hepinize bu zorlu süreçte başarılar diliyorum -
Değerli hocalarım daha bugün kayıt olmuş bulunduğum, bu atmosfere hemen ısındım.
Sizlerinde, benim için çok önemli ve ihtiyacım olan bilgileriniz fikirlerinize danışayım.
246 puan ile 561K EA "kendimi geliştireceğime inanıyorum." Fazla boş yapmadan sorum şu hocalarım iktisat mı? maliye mi?
Not:Bölümler hakkında detaylı bilgiye sahip değilim ama iş imknı atama v.s daha pozitif diye okudum. Daha farklı bölüm tavsiyeleriniz varsa lütfen yazın sağlık y. Havacılık y. v.s... (ayrıca 380k falan yazarsam İkt. Mal. gelme ihtimali nedir?) -
Ayt edebiyat testi soru ce cevapları bu başlıkta paylaşacağız. Sınava giren herkese şimdiden başarılar.
-
Matematik ve türkçe yorucu fen ve sosyal orta düzeydi. Bitoloji soruları basit geldi bana. Hedef uzaktan eğitim bilgisayar mühendisliği bakalım.
-
Re: Sağlık bölümünde yaş sınırı var mı? tmm çok teşekkür ederim. Sınavdan sonra tercih zamani yine iletişime gecerim sizinle.
-
Merhaba. Ben 2011 düz lise mezunuyum. Tyt sınavından yeterli puanı alirsam herhangi bir sağlık bölümüne yerleşme ihtimalim var mi? Yaş sıkıntı olur mu ?
-
· Fizik Bilimi Giriş
· Vektör- Kuvvet Dengesi
· Ağırlık Merkezi
· Tork
· Basit Makineler
· Sıvılarda Kaldırma Kuvveti
· Madde ile Özellikleri
· Doğrusal - Bağıl Hareket
· Basınç- Isı - Sıcaklık- Genleşme
· Dinamik
· Atışlar
· Dönme - Basit Harmonik Hareket
· İş Enerji
· Elektrostatik
· Elektrik Akımı ve Devreler
· Mercekler ile Aydınlanma
· Kütle Çekimi - Büyük Patlama - Kepler Kanunu
· Yüklü Parçacıkların Hareketi
· İtme, Momentum
· Işık ile Gölge
· Kırılma ve Renkler
· Düzlem - Küresel Aynalar
· Elektrik Alan- Elektriksel Potansiyel ve İş
· Manyetizma
· Dalga Mekaniği ( Kırınım- Girişim- Doopler )
· Temel Dalga Bilgileri- Yay - Su - Ses ve Deprem Dalgaları
· Sığaçlar
· Fotoelektrik ve Comptpn
· Elektromanyetik Dalgalar
· Atom Altı Parçacıklar
· Atom Modelleri
· Radyoaktivite
· Özel Görelilik
· Modern Fiziğin Teknolojideki Uygulamaları
· Alternatif Akım ile Transformatör
· Elektromanyetik İndüksüyon
-
İleti kaldırılmıştır!
-
Diğer Edebiyat Konuları
· Söz Sanatları/Edebi Sanatlar
· Şiirler ve Şiir Bilgisi
· Türkiye Dışında Gelişen Türk Edebiyatı
· Edebiyatımızda İlkler
· Batı Edebiyatı
· Dünya Edebiyatı
· Edebiyat Akımları
· Bilmeceler
· Tekerlemeler
· Maniler
· Ninniler
· 100 Temel Eser
· Kitap özetleri
İslamiyet Öncesi Türk Edebiyatı
Sözlü Edebiyat
Yazılı Edebiyat
İslamiyetin Kabulünden Sonraki Türk Edebiyatı
· Divan Edebiyatı
· Anonim Türk Halk Edebiyatı
· Halk Edebiyatı
· Dini-Tasavvufi Türk Halk Edebiyatı
· Âşık Tarzı Türk Halk Edebiyatı
Batı Etkisindeki Türk Edebiyatı
· Tanzimat Edebiyatı
· Servet-i Fünun (Edebiyatı Cedide) Edebiyatı
· Milli Edebiyat
· Fecr-i Ati Edebiyatı
· Beş Hececiler
· Cumhuriyet Dönemi Türk Edebiyatı
· Yedi Meşaleciler
· Garipçiler (Birinci Yeniciler)
· İkinci Yeniciler
· Toplumcu Gerçekçiler
· Hisarcılar
· Maviciler
Tercih
-
Re: Sağlık bölümünde yaş sınırı var mı? tmm çok teşekkür ederim. Sınavdan sonra tercih zamani yine iletişime gecerim sizinle.