TÜBİTAK UZMAN YARDIMCISI 10 KİŞİ İİBF
-
İstihdam Edilecek Personel Sayısı : 2
Personelin Görev Yapacağı Şehir : Ankara
Adaylarda Aranacak Özel Koşullar
1.1- Yükseköğretim Kurumlarının en az dört yıllık lisans eğitimi veren; Uluslararası İlişkiler, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler, Uluslararası İlişkiler ve Avrupa Birliği, Uluslararası İlişkiler ve Avrupa Çalışmaları, Küresel Siyaset ve Uluslararası İlişkiler veya Küresel ve Uluslararası İlişkiler bölümlerinden birini bitirmiş olmak.
YDS 80İstihdam Edilecek Personel Sayısı : 3
3.1- Yükseköğretim Kurumlarının en az dört yıllık lisans eğitimi veren; İşletme, İktisat, Ekonomi, Ekonometri, İstatistik, İstatistik ve Bilgisayar Bilimleri, Makine Mühendisliği, Makine ve İmalat Mühendisliği, Makine ve Üretim Mühendisliği, Mekatronik Mühendisliği, Otomotiv Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Endüstri ve Sistem Mühendisliği veya İşletme Mühendisliği bölümlerinden birini bitirmiş olmak.
YDS 75İstihdam Edilecek Personel Sayısı : 5
5.1- Yükseköğretim Kurumlarının en az dört yıllık lisans eğitimi veren; İşletme, İktisat, Ekonomi, Ekonometri, İstatistik, İstatistik ve Bilgisayar Bilimleri, Maliye, Muhasebe, Muhasebe ve Finansal Yönetim, Muhasebe ve Finans Yönetimi, Muhasebe ve Denetim veya Muhasebe Bilgi Sistemleri bölümlerinden birini bitirmiş olmak.
YDS 65SON BAŞVURU TARİHİ: 02.07.2019
https://kariyer.sage.tubitak.gov.tr/UI/AnaSayfa.aspx?ReturnUrl=%2F -