2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@guzelgunler hocam beklerken olumlu olsa bile çalışsanız 2 3 ay güzel olur diyenler de var. Mesleki acıdan siz ne düşünüyorsunuz?
-
@gly bahsettiğiniz meslek hakkında bilgi sahibi degilim.kıyas yapabilmek icinde bilgi sahibi olmaliyim.dediğim gibi bu işi yapan birine ulasmaniz daha dogru olur.
Ben olsam aynen size söylediğim şekilde yapardım. Bu hafta beklerdim.sonrasında hala sgk aciklanmiyorsa elimde bi iş fırsatı var ken tepmezdim davasını susunu bunu düşünüp çünkü şu durumda sgk yi kazanacağınız da garanti deGil. -
Arkadaşlarım hiç duyum vs yok mu?
-
Özel kalemdeki hanımefendi, ‘Bu ay içerisinde açıklanacak bilgisi verildi’ dedi. Bakan hanım mı verdi? Dedim, danışmanı verdi efendim dedi.
-
@sancakbeyi ne bitmez Eylül ayıymış arkadaş ya
-
Aradim bende Eylul ayi icinde aciklanacak dedi. Peki eylul ayinin bitmesine az kaldi hangi gun bi bilginiz yok mu dedim. Hayir efendim bize denilen bu dedi.
-
@redcrossbjk 58 41 danışman sekreterliğinin numarası. Kendisi de öyle dedi
-
@elifce Hocam bize sürekli Eylül ayı diyen burası idi tam olarak bilmiyorum kim olduğunu bende
-
Bugun icin umut var mi
-
son ana kadar bekleyecekleri görüşüne katılıyorum.ama eylül içinde açıklanacağını düşünüyorum(.bakanlığa bağlı diğer alımlar da açıklansaydı daha bi umutla beklerdik ama nihayetinde yine işkur değil sgk ya bağlı bi alım açıklandı.)
-
herkese merhabalar,ben de forum da yeniyim.sabırsızlıkla sonucu bekliyorum.önce sınavın açılması için aylarca bekledik,şimdi de sonucu bekliyoruz.ortada 30 gün sonra acıklanacak ibaresi olmasaydı belki de bu kadar sabırsız olmayacaktım.ama yine de hepimiz için en hayırlısını dilerim.umarım herkesin gönlüne göre olur.bu niyeti yapmaktan başka elden gelecek bir sey yok sanırım.hepimize bu bekleme sürecinde sabır dilerim.herkesin işi rast gitsin.iyi günler
-
@paretowilfredo Üstad var mı bir güzel bir haber?
-
Her ömrün bir eylülü vardır bizimkinin de bu oldu :))
-
Bugünde bitti.. Elimiz boş, çaresiz bekleyişimiz devam..
-
@redcrossbjk gece açıklandığı olmuş diye aslında gün bitmiş değil.
-
Bence sekizde Twitter da buluşalım sabrımızın kalmadığını sürekli diri tutarak belirtelim
-
Bir küçük eylül meselesi...
-
bu hafta da bitsin bir hayirlisiyla da..onumuzdeki hafta acaba
-
Umutla bekliyoruz ama sgk hiç güven vermiyor. Korku sarıyor insanı. Ya önceki promosyon gibi olursa ya daha kötüsü olursa diye düşünürken buluyorum sürekli kendimi. Bu kadar da insanların umutlarıyla oynanmaz be kardeşim.
-
Bu hafta aciklanir insallah.