2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
foruma ilk girdigim zaman da belirtmistim gene de belirteyim.sosyal medyadan yapacaginiz hicbirsey, yukardakilerin kararini etkilemez.yani sureci bu sekilde hizlandiramazsiniz. cunku zerre kadar umurlarinda degiliz.. bir yerlerinizi de yirtsaniz onlar gene de ne zaman aciklamak isterlerse o zaman açıklayacaklar.hicbir zaman "bu denetmen adaylari bu kadar tweet atmis,bu cocuklari daha fazla bekletmeyelim" diye dusunmezler bile.kendinizi bosa yormayin derim.yuregi olan cimere yazar.tabi yazdiginiz an eleneceksiniz kafadan o da ayri konu
-
@parliament peki siz bu dediklerinizi yaptınız mı?
-
Arkadaslar ben hiç bakandan imzadan geldikten sonra kurumun beklettigini duymadım bakandan imzadan cikamiyordu onun için endiselenmeyin. Bence pazartesi çıkar sonuçlar ki başından beri kurum hemen aciklicaz modunda.
-
@guzelgunler aynen öyle milletin gazına gelmeye gerek yok. Bu iş haftaya biter o kadar..
-
Allah rızası için şu olumsuzluğu bir kenara bırakın.. Pazartesi gelmezse hep beraber oturur karalar bağlarız ama şimdi zamanı değil dün akşam başlayan şu olumlu havayı bozmayın. Elbette herkes fikrini beyan etmede özgür ama buraya yansıtıp bizlerin de moralini bozmayın lütfen
-
@parliament, içinde söyledi: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
foruma ilk girdigim zaman da belirtmistim gene de belirteyim.sosyal medyadan yapacaginiz hicbirsey, yukardakilerin kararini etkilemez.yani sureci bu sekilde hizlandiramazsiniz. cunku zerre kadar umurlarinda degiliz.. bir yerlerinizi de yirtsaniz onlar gene de ne zaman aciklamak isterlerse o zaman açıklayacaklar.hicbir zaman "bu denetmen adaylari bu kadar tweet atmis,bu cocuklari daha fazla bekletmeyelim" diye dusunmezler bile.kendinizi bosa yormayin derim.yuregi olan cimere yazar.tabi yazdiginiz an eleneceksiniz kafadan o da ayri konu
Söyledikleriniz baştan sona Yanlış !
-
@parliament, içinde söyledi: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
Tamam da bu forumda sosyal medyada bu yapılıyor acaba geridönüşü ne olur diye kimse bir şey sormadı , siz bu kanıya nerden vardınız .. Bu kadar değerli değilsiniz .. anlayamadık da . madem yaramıyor teftiş başkanı nasıl bizlerin mağduriyetini haklı buldu en azından farkında olabildi .. gerçekten sizler gibiler çok var köyü niyetli, memnuniyetsiz ve sindirme çabası ..
-
@parliament cimer yolunu bir arkdsımız kullandı bilgi edinme kapsamında değil diye bilgi verilmedi kısacası twitter harici başka yolumuz yok.
-
@parliament bi kere bi yerlerini yirtmak tabiri çok yanlış. ..
İkincisi 4 de 3 luk kısımda olursaniz bi sonraki ilanlar için twit atın diyenler den olmayacak misiniz..
Üçüncüsü cimere yazıp da mülakattan elenen nerde gördünüz. Velev ki elenen birini gördünüz. O kisı de cimere yazmisti.bunu onunla nasıl Bagdastirdiniz.cimerden size bize yazdığınız için elendiniz diye yazı mi geldi..sizlerin korkutmasi yüzünden insanlar adım atamayacak hale geldi bunları yapmayın. -
@parliament hocam ne yapalım kaderimize razı gelip oturalım mı cimer yolundan cevap alınamıyor bilgi edinme kapsamında değil deniyor kamu denetçiliğine giden arkdslar oldu. Ne yapabiliriz siz söyleyin de biz ona uyalım? Salt eleştirmek cok yanlıs. Bi fikriniz varsa buyrun uyalım biz de. Pazartesi açıklanacak dendi açıklanmazsa önerilerinize acıgız.
-
30 günlük süre ilk geçtiği zaman kendim dahil 7 kişi yazdık Cimer’e fakat hiçbir dönüş olmadı. Olsa bile tatmin edici bir cevap verilmiyor ve kanun ya da yönetmeliği yapıştırıp gönderiyorlar. Arkadaşların da dediği gibi pazartesi açıklanacak inşallah,sonrasını düşünmek bile istemiyorum sizler gibi.
-
Bu gruba sessizlik de yakışmıyor ölüm sessizliği gibi.
-
@parliament hocam siz bişey yapmiyorsanızda yapanların neden moralini bozuyoyorsunuz?
-
@ankaralı06 bazı insanların yüreği yoktur çenesi vardır kardeşim. Kendi yapamaz ama milleti yüreğin varsa sen yap der o da ondan nemalanır. Boşverin cevap bile vermeyin. He deyip geçin. Aslında uygun bir söz var da kernavlı ortam müsait değil böylesine.. Hayırlı sabahlar
-
@Blueberry evet.bir onceki promosyon mulakatinda 6 ay bekledik.o sure icerisinde yazdim cimere..en azindan resmi kanaldan birseyler yaptim..gayriresmi yollara girmedim
-
@parliament bize bilgi edinme kapsamında değildir dendi peki ya size ne yanıt verdiler merak ettim?
-
Forumdaki sessizlik yarınki fırtınanın önceki sessizlik. Vaziyet alın yarın buralar karışacak:)
-
Cimer çok işe yaramadı kanunu kopyala yapıştır yapıyorlar yada bilgi edinme kapsamı dışından deniyor ama kdk ya başvurmuştum direk aradılar beni bakanlığa iletildiğini 2-3 kişinin daha başvurduğunu söylediler.Onun haricinde ak parti milletvekillerinden mustafa yeneroğlu ile iletişim kurmuştum bakanlığa ilettiğini söyledi yine twitter üzerinden amasya sgk il müdürü hanımefendiye ulaştım o da insan kaynaklarına iletti.Dernek başkanı sinan beye zaten ulaşılmıştı kısa zamanda açıklanacağına dair tweet atmıştı.Üzerine o kadar etkinlik yapıldı hepsinden gayet haberdarlar kurum zaten açıklanması için çabalıyor bakanlık kanalına takılmıştı ama o aşamayı da geçtik .İnşallah pazartesi bu çabalar sonuç verir ve açıklanır.Herkesin hakkında hayırlısı olsun.
-
Son 24 saat olsun inşallah
-
Madem sona yaklaştık kırdığımız üzdüğünüz olduysa haklarını helal etsin. Bu süreç hepimizi yıprattı ve haliyle sağlıklı yorumlar yazamadığımız zamanlar oldu. Herkesin hakkında hayırlısı olsun. Yarın açıklanmazsa da kimse karalar bağlamasın. En önemli kısmı geçtik. Önümüzdeki hafta içinde açıklanacaktır inşAllah.