TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları

KPSS A
    2019 sgk promosyon denetmen
    509
    8744
    1316429
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • R
      redcrossbjk Son düzenleyen:

Sınav Hizmetleri ile konuştum sonunda. Sağ olsun anlayışlı bir şekilde dinledi ve cevapladı.
      -Bir gelişme var mı dedim? Hayır dedi..
      -Muhtemelen bilginiz yok ama süreç hakkında net bilgi alabileceğim bir numara varsa onun numarasını verin arayım dedim, sınav kurulu listeyi verir bizde açıklarız dedi..
      -Bakanlıktan aldığımız duyumu ilettim, Bana bakanlıktan liste gelse yayınlamam bunu da duyum olarak takdir bile etmem ben sadece sınav kurulundan mesulum dedi.
      Ayrıyeten inanın dedi sabahtan beri çok insan arayıp bilgi almaya çalışıyor dedi. Liste bana gelse hemen yayımlarım bizde yorulduk çünkü dedi.
      Neyse bu saatten sonra bir gelişme olur mu bilmiyorum ama Pazartesiyi beklemekten başka çare kalmadı sanki 😕

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • F
        furkennnn Yasaklı @mk-ank Son düzenleyen: mk-ank

Ileti silinmiştir.

M 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • eomer
          eomer Son düzenleyen:

Madem Eylül ayında aciklamayacaklardi ne diye insanları bu zamana kadar oyaladılar. Artık bu durumu ve tutumu ilgili yerlere bildirmek lazım. Zaten 30 günlük yönetmelik süresine uyulmaması başlı başına bir fiyasko.

Atçanyurt'tan selam getirdim.

• M
            mk-ank @furkennnn Son düzenleyen: mk-ank

@furkennnn Bak arkadaşım. Özellikle dile getirdik ki adalet algısı peşine düşmeyin.
            Sizin atılma sebebiniz, ikaz edilmenize rağmen meseleyi başlığı yersiz işgal edecek şekilde polemik haline getirmeniz.
            Bakın tekrar ediyorum;
            Sizin atılma sebebiniz, ikaz edilmenize rağmen meseleyi başlığı yersiz işgal edecek şekilde polemik haline getirmeniz.
            Anladınız mı?
            Yine söylüyorum;

Bugün birden fazla kişi uzaklaştırıldı forumdan. Suçluluk psikolojisi olsa gerek alınganlığınızın sebebi. Ancak kimsenin sizin forumu boşa oyalamanızla uğraşacak vakti yok.

Unutmadan açmış olduğunuz ikincil ve üçüncül hesapları da uzaklaştırdik. Tedariklisiniz ancak kaç tane hazirlarsanız hazırlayın uygulamamız değişmeyecek.

Kusurabakmayın arkadaşlar başlığın bu şekilde meşgul edilmesini istemezdik lakin bu tip art niyetli troll ve algı çalışmaları malesef uzayan süreçlerde sıkça oluyor. Siz muhatap olmak yerine bayraklarsanız biz mudahale edeceğiz.
            Iyi forumlar dileriz.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 6
            • R
              RqzeeT Son düzenleyen:

bakan hanım bugun ankarada olmadıgı için haftaya açıklanacagı bilgisi geldi saglam bir kaynak diye bilirim. Çokta kesin konusmak istemiyorum mahcup olmak istemem.Allah nasip ederse haftaya bakan hanım döndüğünde bu iş bitecek herkese hayırlı ugurlu olması dilegiyle.

Z M K 3 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 16
              • Z
                Zamazenta @RqzeeT Son düzenleyen:

@RqzeeT sağolasın kardeşim teşekkür ediyorum.

B 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                • M
                  mrvhuab @RqzeeT Son düzenleyen: mrvhuab

@RqzeeT teşekkürler dostum kendi adıma tam zamanında geldi bu haber🙏umarız aksi "yorum" gelmez.

• B
                    buchanan @Zamazenta Son düzenleyen:

@denetcii sağol paylaştığın için umutlar haftaya kaldı 🖐

• K
                      kingjames Yasaklı @RqzeeT Son düzenleyen:

@RqzeeT o zaman pazartesi açıklanabilir ya harbiden gücüm kalmadı

• P
                        parliament Yasaklı Son düzenleyen: parliament

insallah birdahaki hafta sonuna sonucu ogrenmis olarak gireriz. gecen bu zaman, sinavi kazanan arkadaslar icin ileride guzel bir hatira olarak anilacak, kaybedenler icin ise her daim sovecekleri bir zaman dilimi... hepinize iyi hafta sonlari...

• S
                          slimshady10 Yasaklı Son düzenleyen:

Üstad pareto açıklanmaya yakın olup olmadığı hakkında bilgi verir misin ona göre kitap siparişi vereceğim

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                          • J
                            johnstuartmill Son düzenleyen:

Pareto sende birsey de allah askina tukendi herkes

• P
                              patakute @patakute Son düzenleyen:

@patakute ''Dedim dedim inanmadınız bak ne oldu şimdi'' demek için pusuda bekliyordum, ama maalesef olmadı, özür diliyorum. haftaya artık 😞

F 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                              • F
                                felix felicis @patakute Son düzenleyen:

@patakute Hocam haftaya da razıyız. Haftaya olacağına dair bilgi aldınız mı?

• S
                                  slimshady10 Yasaklı @slimshady10 Son düzenleyen:

@slimshady10, içinde söyledi: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları

Üstad pareto açıklanmaya yakın olup olmadığı hakkında bilgi verir misin ona göre kitap siparişi vereceğim @paretowilfrеdo

• A
                                    atanamayan Son düzenleyen:

Whatsapta ki arkadaslar özel kalemi aradılar. Bakan hanım onaylamış her an acıklanabilir en gec pazartesi demiş özel kalem.

sansebastianozn M 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 8
                                    • sansebastianozn
                                      sansebastianozn @atanamayan Son düzenleyen:

@atanamayan hocam gerçek mi bu 🙂

Forumer~91nozn09

A 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                      • A
                                        atanamayan @sansebastianozn Son düzenleyen:

@sansebastianozn evet hocam. Hatta özel kalem geri dönüş yapmış arkadaşa.

Z sansebastianozn Z 3 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                                        • Z
                                          zeyno94 @atanamayan Son düzenleyen:

@atanamayan o zaman bu gece açıklanır imzaladıktan sonra 20 dakikalarını alır denmisti

• sansebastianozn
                                            sansebastianozn @atanamayan Son düzenleyen:

@atanamayan daha önceki sanırım 8.promosyon gece 12 de açıklanmıştı eğer gerçekten bakan hanım onayladıysa neden olmasın

Forumer~91nozn09

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 171
                                            • 172
                                            • 173
                                            • 174
                                            • 175
                                            • 437
                                            • 438
                                            • 173 / 438