2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@redcrossbjk o kadar bilmiyorum ama anlaşılan başkan açıklamadan önce haber veriyor
-
Arkadaslar 8.pro basligindan geliyorum:) 7 haziran 2017 00.33 de açıklanmış gündüzünde başkan twit atmış aciklanacagina dair
-
@olursaolur haftasonuna mı denk geliyor
-
@redcrossbjk, içinde söyledi: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
@denetcii kardeşim 8.pro da başkan twit atmış mıydı? Oydu sanırım gece açıklanan. Bilgin var mı
Denetmen Yardımcılığı sınav sonuçlarını kısmetse bugün açıklayacağız,sabrınız için teşekkür eder,gecikme için tekrar özür dilerim...
Yukarıda atılan tweet Kurum Başkanımız tarafından
6 Haziran 2017 Saat : 12.02'de atıldı.
Sonuçlarımız o günün gecesinde açıklandı.
Çok şükür müspet sonuç aldık, darısı sizlere bu heyecanlı - umutlu bekleyişinizde .. -
@furkennnnnn carsambaymis hocam
-
@olursaolur haftasonu açıklandığı olmuş mu acaba. birinde pazar gece açıklandı falan diyolardı sanırım
-
O zaman napıyoruz sessizce dağılıyormuyuz?
-
@FameFabre pazartesiye mi kaldık acaba ya burada kendimizi yırtıyoruz ama başkan pijamaları çekip tv izliyor olmasın
-
@furkennnnnn onu bilmiyorum hocam 8.pro bu Bu arada 8.pro 102.günün sonunda açıklanmış çok şükür o kadar uzamadan sonuç göreceğiz
-
@FameFabre twit gelmediğine göre bugün gelmez artık yarın denetmenlerin yeterlilik sınavı var kurumda birileri olacaktır. Ama pazartesiye kalır gibi.
-
@newworldorder hocam sen ne demek istiyorsun olumsuz konuşma birader. belki gelir twit.
-
@BOMM öğlen saatlerindr tweet atmıştı gece açıklanmıştı ramazan ayıydı..
-
@furkennnnnn ilk linç girişiminiz mi
-
@newworldorder evet biraz acemisiyim
-
@paretowilfredo bugün açıklanır mı?
-
@newworldorder pek destek bulamadım yoksa güzel linç olabilirdi. bi 12 saat hava değişimi alabilirdin
-
Taş olsa bu kadar vurmaya bi ses çıkar, binlerce insan haber bekliyor. Sn Başkanı onca insan etiketiyor bir ses seda vermek bu kadar zor olmamalı arkadaş ya..
-
@furkennnnnn valla bu stresli süreçte güldürdünüz beni ya @newworldorder
-
@furkennnnnn 12 saat memurlar.nete mi giriyoruz hocam siz yetkili birine benziyorsunuz.
-
@newworldorder aynen oraya gidip tek başına oturuyosun seni kimse dinlemiyo. sen birilerine yazıyosun cevap vermiyolar. yetkili değilim ama biz çok çektik. çok gittik oturduk oralarda tek başımıza. özellikle bugün ahahahagagana