2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@redcrossbjk Yok hocam ne hatası dediğm gibi tek kaygım ,insanların kurum içi tk yı yanlış tanıması olur. Arkasından forumdakilere ettiği hakaretleri de unutmadık elbette. Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış
-
Bugun bura kayniyor pareto ustadin gelip bize mujde vermesini umuyorum
-
o müjdeli haberi verin bize sayın başkanım gibisinden bi twit mi atsak ya başkana acaba
-
-
@kgms Acaba başkanın telefonu çekmiyor mu şu ara tüm gsm operatörleri iptal durumda ondan twit atamıyor sanırım
-
@redcrossbjk harbi bende de servis yok diyor gidip geliyo ne olmuş
-
@kingjames yasanan depremlerden dolayi.
-
@redcrossbjk ben ona burdan 3lü götürürüm yeterki açıklasın
-
@kgms ama bu gsmle alakalı demi evet ben patladım şu an
-
@kgms şarjı yok demedim kardeşim telefonu çekmiyor dedim depremden bu yana şebeke falan gitti. Depremi hisseden İstanbul ama GSM Şirketleri facia olunca taa bin km uzakta bile çalışmıyor
-
@redcrossbjk hatamın farkına varmıştım halbuki beynimiz yandı sona yaklaştıkça oluyo böyle şeyler
-
Sinerji yaratalım dedik, deprem oldu.
-
@Popstar-Rafet biz bu isi beceremiyoruz:)
-
Hocam yarını bekleyelim. İş sadece bakanlıkta bakanlık yarın açıklayacakmış. İki kişiyi arattım onlara da yarın dediler. Ulaşabildiğim kişiler bu yönde dönüş yaptı. Ama şu bir gerçek bakanlığa kimse güvenmiyor. Temkinli davranıyorlar.
Wp grubundan atılmis bana da bi arkadas attı.
-
@guzelgunler Yarın diye dönüş alındıysa bu güzel bir haber. Umarım fos çıkmaz da nihayete erer artık.
-
@Zach yarın kadar kesin bi haber veren aşağı bi ri değildir. Saglamdi r konumu.fakat o insan bile temkinli davraniyomus ...inşallah bencede yeter artık yaa.
-
@guzelgunler hocam bir şey soracağım,yarın bakanlık listeyi SGK ya gönderdi diyelim sonrasında kurum açıklamayıp hala bekletir mi sizce ?
-
@guzelgunler teşekkür ediyoruz hocam inşallah yarın açıklanır.
-
@buchanan Kurum hemen acıklanmasını istiyor hocam bekletmezler.
-
@newworldorder inşallah daha fazla bekletilmeyiz