2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
Metinler uygundur arkadaşlar ben de şöyle yazmıştım benimki çok resmi olmadı ama net bir şekilde anlatmaya çalıştım.
Merhabalar. Öncelikle 10.promosyon Sgk denetmen yardımcılığı mülakat sonuçlarımız için yaptığınız haberlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Sizin sayenizde açıklamayan bazı mülakatları açıkladılar. Ancak denetmen yardımcılığı mülakat sonuçlarımızı hala bekliyoruz. Yönetmelik ihlali yapıldı. Ayrıca bakanlıktan eylülde açıklanacak yanıtı almamıza rağmen açıklamadılar. Bilgi almaya çalışıyoruz cevap veren muhatap alan kimse yok. Gerçekten insan psikolojisini düşünmeyen ve etik olmayan bir süreçteyiz. Zira sadece dörtte birimiz başarılı olucak. Bizleri tekrar gündeme getirebilirseniz çok memnun oluruz. -
Whatsapp gruplarında da paylaşalım arkadaşlar
-
@erciyes38, içinde söyledi: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
Whatsapp gruplarında da paylaşalım arkadaşlar
Evet gruplarda olan arkadaşlar lütfen paylaşsınlar
-
Twitterda sgk etkinliğe katılan 5-10 arkadaşa da metni gönderdim inş onlar da yazarlar.
-
Twitter’da ve Facebook gruplarında da paylaşıp destek isteyebiliriz dostlar. En azından belki bir açıklama yapılır, bişey kaybetmeyiz, dakikamızı almaz kopyalayıp göndermek.
-
@sansebastianozn hocam mail etkinlik fikriniz güzel ancak her seferinde 10 kişiyi bulmuyor bu yapılanlar. Herkes herseyden korkuyor.ya da daha kotusu hazira konmak istiyor.sanal hesap açıp 5 er tane gönderebilir oysa herkes.birde twitter den ses getirmeyen şeyler mail gibi kapalı. Bi platformda ne kadar etkili olabilir.bilmiyorum. pareto etkili biri. cikip kurum da arkadaslar beklemeyin çünkü dava var.şu var bu var.ya da arkadaşlar aslında sesinizi çıkarıp söyle şeyler yapılsa aciklanmasi an meselesi de se o zaman parmağı klavyeye gitmeyen arkadaşlar da bişeyler yapacaklardir.
Artık emin olunan bişey var ki benim de duyumlarimdan liste kurum da.başkan a mail atalim diyorsanız atalım. Fakat yukarda belirttiğim hususları dikkate alıp çok bişey beklemeyin. -
@guzelgunler Söyledikleriniz doğru hocam ama sahte bir mail hesabı açmak 1 dk yi bulmaz ve denemektende hiçbir şey kaybetmeyiz
Neyse hocam mail işi şimdilik askıda kalsın şu an saat 14.00 memurlarnet etkinliği var yukarıdaki iletilerde görürsünüz ona yüklenelim teşekkürler -
Ben dayanmadım dm,e posta gönderdim hadi hayırlısı yüklenin
-
@sansebastianozn memurlar net e daha önce yazıldı ses çıkarmadi ne zaman yazilmadi 2 haber yaptı garip .birde denenmiş ve bi işe yaramamis şeyleri denemektense. Denenmemeisleri denemeyi yeglerim. Herkes 3 hesap açsa. Zaten şurda is yapan 10 kişi var 30 mail olur.bence bunu deneyelim.
-
14.00 memurlar net herkes aynı anda
-
@guzelgunler hocam şimdilik bunu yapıverin haber yapıldı yine yapılabilir.Zaten az sayıdayız hesap açmakla uğraşmaz kimse hazır metni göndermiyor kendi hesabından.14 te metni gönderelim.
-
@guzelgunler Onuda yapalım hocam ama şimdi şu etkinliğe adapte olalım yarın bir gün onuda yapabiliriz
-
Aslında mesele sadece haber yaptırmak değil, haberi yaymakta, gündem oluşturmakta sorun var daha çok, 100 RT yi zor görüyor bizimle ilgili yapılan haberler, o haberi kullanmak önemli, haberi yaptırabilirsek eğer üzerine düşmemiz gereken konu bu olmalı.
-
@tuntirikos Çok haklısınız inşallah haber olurda onun içinde ayrı bir uğraş veririz
-
Ben yolladım arkadaşlar :man-raising-hand:
-
+1 arkadaşlar
-
+1 ben de
-
....... +1
-
+1
Yollandı. -
Gönderildi:)