2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@parliament senin dediğin zamana geldik kardeşim ekim 15 totemin tutacak mi bakalım
-
Bugün ara karar yayınlanmış ve yd istemi reddedilmiş.Şayet bu duyum doğruysa kurum işini sağlama almak istemiş olabilir, listenin bekletilme nedeni bu sanırım ve dava sürecini sonunda açıklanır herhalde.(Sadece duyum)
-
@Aslan-Reyiz ara karar da ne verilmiş kardeşim o zaman sonuca bizi götürür. Yd zaten reddedildi demiş arkadaş
-
o zaman son bir itiraz hakkı olur,tebliğ tarihi sonrası onu da kullanırlarsa 7 günlük süre sonrasında nihai karar çıkar diye biliyorum.
-
@Aslan-Reyiz ara karar bugun yuklendi sisteme yd istemim reddedildi.Surecin benle ilgisi kalmadi en azindan ki ben beni beklediklerini dusunmuyodum. Umarim en kisa zamanda aciklanir herkes icin hayirlisi olsun.
-
@SR4 aynen hocam hayırlısı artık.
-
@SR4 çağrımıza kulak verip cevap verdiğin için çok teşekkür ederiz.Hakkımızda hayırlısı olması dileğiyle...
-
@SR4 teşekkür ederiz bilgilendirme için. Bende dava yi beklediklerine düşük ihtimal veriyordum. Muhtemel üstten yazı beklicez biz aciklansin diye.inşallah 14 ay sürmez gerçekten
-
@SR4 Cevap verip bizleri aydınlattığın için teşekkürler hayırlısı olsun
-
@redcrossbjk keske tutsa..amma da tesaduf olur
-
@parliament tevaffuktur kardeşim o tesadüf yoktur inşallah açıklanır da kazanmak da nasip olur
-
Dguylar göreve çağrılmış. Ben artık olayın tasarruf falan la da ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Tamamen keyfi uygulamalara döndü. ..
-
gelir uzmani olsak bari ...arkadaslar bu arada defterdarlik uzman yrd sinavi bayadir acilmadi.
-
@guzelgunler mahkeme bekleniyor falan demiştik ama dün arkadaşın da dediğine göre oradan da bi engel kalmadı. Ne bekliyorlar çok merak ediyorum bende
-
Arkadaslar tasarruf olayı falan değil bakanlık lüzumsuz yanan ışıkları söndürse daha çok tasarruf yapar başka bir kurumdan personel daire başkanıyla görüştüm 5 güvenlik görevlisini 6 ayda alamıyoruz hangi referansı memnun etsek diye düşünüyoruz süreç de uzuyo haliyle dedi
-
@redcrossbjk gerçekten pareto bi konuşsa artık. Beklemeyin dese en azından yaaa.böyle herhangi aciklanilir liste hazır diyoruz ya da liste hazır mı değil bakanlıktan mi yoksa kurumdan geri mi gitti falan paronayak olduk.
-
@parliament Guy bu sene Mayıs da kurum içi olacak mis hocam.5 yılda iki kez demişlerdi ilki bu yıl olacakmış onu beklemeyin.beni yüzden SGK açıklansın da özel e falan geçelim bişeyler yapalım bi yol cizelim istiyorum.
-
@paretowilfredo üstad artık bir cevap versen. Bu başlıkta bekleyen bunca insanin hiç mi hatrı yok. Bilgi alacak kimsemiz kalmamış. Son durum nedir neler oluyor neler bitiyor
-
@paretowilfredo hocam gerçekten bir genel değerlendirme yapsanız bilgi verseniz
Bu kadar insan alımın hangi aşamada olduğundan bihaber ne yapacağız bilemiyoruz -
https:// m. sgkrehberi. com/haber/232253/10-promosyon-sgk-denetmen-yardimciligi-sinav-sonuclari-ne-zaman-aciklanacak.html