2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@paretowilfredo kayıtsız kalmayıp bizleri bilgilendirdiğiniz için teşekkürler.
-
@paretowilfredo hocam bir de TY olarak tekrar haberleştirseniz bizde o haberi twitterda kullansak ?
-
@paretowilfredo
Birkaç kendini bilmez yüzünden haklı duruşunuzu sizden haber bekleyen bizler dolayısıyla geri plana attığınız için gönülden teşekkür ediyoruz.
Onlarca, yüzlerce iyi niyetli insan sizden bir ses bekliyordu ve en sonunda kırmadınız.
Allah razı olsun sizden ve çabalayan iyi niyetli tüm arkadaşlardan.
İnşallah en yakın zamanda güzel haberlerinizi de alırız. -
@paretowilfredo bilgilendirme için teşekkür ederiz. Biz elimizden geldiğince birlik olup etkinlik yapamaya devam edeceğiz.
-
Bakanlık özel kalemini tekrar aramaya başlayalım
-
Dünkü dava sürecini @paretowilfredo üstadla konuştuktan sonra paylaşmıştım kendisi de ifade etti sağolsun desteği bizlere tamdır gerek benim aracılığımla gerek twitterdaki destekleriyle.Tekrar genel değerlendirme ve bilgilendirme için teşekkürler üstad Bakanlığa bastırmakta fayda var.
-
İnstagram hesaplarını da çok aktif kullanıyorlar paylaştıkları gönderilere yazabiliriz.
-
Arkadaşlar gelir uzman yardımcılığı başlığı kapanmış sanırım lütfen bu akşam ki etkinliğe katılım gösterelim
-
@paretowilfredo bizi bırakamayacağınızı biliyoruz üstad.. EyvAllah bilgiler için sağ ol var ol
-
@paretowilfredo baskan tesekkur ederız bılgılendırmen ıcın
bu arada rıca etsem ozelden bakabılecekmısn baska bır mevzu hakkında senden fıkır edınmek ıstıyorum -
@paretowilfredo Teşekkür ederim üstad, şu günlerde en ihtiyacımız olan şey buydu, bilgilendirmeniz için çok sağolun. Bence etkinlik yapıp bakanlığı arayalım dostlar, aynı zamanda her gün bi saat belirleyip bakanlık yetkililerine yapılan haberleri paylaşalım.
-
Başkan belçikaya gitmiş
Kurum Başkanımız Sn.
@msbagli
, Brüksel'de gerçekleştirilen ISSA Dünya Sosyal Güvenlik Forumunda ISSA Genel Sekreteri Marcelo Abi-Ramia Caetano ile bir araya geldi -
@paretowilfredo desteğini esirgemeyen dostum hep var ol sağlıkla kal
-
Günaydın,
Arkadaşlar bakanlık kanadını bastırmaya ne dersiniz ama benim dakika yok,internet desen promosyonlarla yola devam ediyorum.Rica edersem başlayabilir miyiz ? -
@slimshady10 hangi telefon numaralari aranacak ben arayip geri donus yaparim buraya rica etsem yazar misiniz?
-
0312 296 60 69
-
296 58 41
-
Arayıp bilgi alan var mı ben de arayacagım ama büyük ihtmal bilgimiz yok diyorlardır süreci takip eden herkes artık umudu kesmiş vaziyette
-
SGK müfettişlık herkesin umudu bittiği anda açıklanmışti hiç belli olmuyor bir talimata bakıyor
-
Bilgimiz yok soralım dediler bence herkes arayıp baskı kursun