2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
Arkadaşlar sonuç nedir neye karar verdik bence #sgkmulakatsonucu iyi gibi zaten bir tek biz mülakat sonucu bekliyoruz ne dersiniz
-
Tagı değiştirmedikçe sadece twit atıyoruz. Bunca güzel twitler sadece yazdığınız muhataplar görüyor. Etkinlikten 2 saat önce uyardım tag gündeme girmez kimse de görmez diye ama aynı tagı uyguladık. Sağlık olsun ama tag değişmedikçe sadece beyhude çaba olur arkadaşlar
-
@redcrossbjk evet bu akşamlık her zamanki tag ile yaptık ama yarın farklı bir şey belirleyelim. O yeni tag ile yarın öğlen etkinliğe başlayalım.
-
Tekrardan bu çilesi bitmeyen forumun sayfalarına düştük.
Sonucu alacağımız hafta olacak inşallah pozitif enerjilerimizi yayıyoruz.
İlgöç ekibinin kattığı enerjiyle beraber kurumu, bakanlığı bunaltmamız gerekiyor.
Tel aramaları, faks gönderimleri, twitter etkinlikleriyle sağlı sollu sıkıştırıyoruz.
Gvs sürecinin sonlarına gelinmiştir artık liste onay alınıp teslim edildiği anda kendilerini açıklamak zorunda hissetmelerini, o psikolojik baskıyı oluşturmak zorundayız bunu yapabilirsek anca bu hafta yaparız.
Özellikle ‘bekleme modu’nda olan arkadaşlara rica ediyorum.Bu hafta kritik bir hafta mücadelemizi tekrar vermeliyiz sonra inanın sizlerin tarafına geçiyorum ama bu hafta herkesten bir hareket gerekiyor.
Yatmadan önce şu soruyu kendimize soralım ve vereceğimiz cevaplar olsun.Bugün SGK için ne yaptım ?
0312207 87 61
0312207 80 06
0312 207 84 43
0312296 58 41 -
Günaydın arkadaşlar,
Ulaşabilenler gelişmeleri yazabilir mi ?
Güzel bir hafta olması dileğiyle... -
Arkadaslar yine basa donuyorum ama, ya eylul ayı icerisinde eylulde aciklanacak denmisti. Yani bunu yazan 20 kisi falan vardr burada. Yok ust duzey yoneticilere sorduk,baskana sorduk bakan ozel kalem muduru soyledi diye yazanlar vardi hatta eylulde aciklanmayabilir diyenlere de tepki gosterilmisti. Ekim bitecek neredeyse neden hala aciklanmadi. Yanlis anlamayin arkadaslar yani hepiniz gibi ben de cok cok stresliyim ve bir an once aciklanmasini bekliyorum bn de. Bir once aciklansa da onumuze baksak.
-
Arkadaşlar tagi tekrar hatırlarmısınız
-
Yeni tag ı heryere duyuralım arkadaşlar
-
@slimshady10, içinde söyledi: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
Günaydın arkadaşlar,
Ulaşabilenler gelişmeleri yazabilir mi ?
Güzel bir hafta olması dileğiyle...Arayan yok mu ???
-
#sgkmülakatsonucu olabilir. Herkes görüş belirtirse tag sonrası hemen etkinliğe başlarız.
-
@buchanan bence uygundur
-
#sgdymulakatsonucu teklif ediyorum ama herkes çok duyarsız kimse şu ya da bu demiyor
-
@buchanan #SgkDntYardmülakat tarzı bir şey olsa içinde denetmen yardımcılığı da geçse
-
@cansuu, içinde söyledi: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
@buchanan #SgkDntYardmülakat tarzı bir şey olsa içinde denetmen yardımcılığı da geçse
Bu olabilir daha kıyak oldu
-
@redcrossbjk herkes onaylarsa duyuralım. Çünkü dün etkinliğin ortasında tag değiştirmeye kalkışmak biraz tuhaf oldu
-
@cansuu ben attım az önce bi twit
#SgkDntYardmülakat -
@cansuu Evet buda güzel
-
#SgkDntYardmülakat face ve whatsapp gruplarına duyuralim arkadaşlar
-
Arkadaşlar en son olan tag iyi bence de tweet atıp yayalım hemen. Bu hafta çok kritik il göç sebebiyle, zaman kaybetmeyelim. Elimizden gelenler bunlar inşallah faydalı olur ne diyelim artık
-
Arkadaşlar tag artık bu gören herkes bu taga göre tweet atsın ve diğer gruplara sayfalara sosyal alanlara iletsin
#SgkDntYardmülakat