2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
Mülakata katılan diğer arkadaşlarımız da fikirlerini beyan ederse daha faydalı olur
-
Dernek Başkanı tweet atmış onun altına yazalım arkadaşlar
-
Twitter ve Facebook’ta da destek isteyelim dostlar, sadece sonuç bekleyenlerden değil yeni ilan bekleyenlerden ve yüksek kapatan ilanlardan mağdur olan arkadaşlarımızdan da katılım göstermesini rica edelim.
-
#SGKDenetmenYrdMulakatSonucu tagı iyi gibi, sayın bakanımızın ismi geçsin istiyorsak da ZehraZSelçukSgkMülakatSonuçları olabilir, Denetmen Yardımcılığı mülakat sonuçları olduğunu tweette de belirtebiliriz tagı çok uzatmamak adına, birinde karar verelim de sonrasında etkinlik haberini yayalım dostlar.
-
#SGKDenetmenYrdMulakatSonucu bu tag da hem fikirim
-
#SGKDenetmenYrdMulakatSonucu
-
Bakanlık ve SGK kanadında görev yapan üst yetkili kişileri etiketlemeyi unutmayalım arkadaşlar
-
@erciyes38 hatta aklımıza gelen siyasileri dahi etiketlemeliyiz
-
Dostlar akşam 19.30 da sanırım Guy ilanı özelinde de bir iibf etkinliği olacakmış orada birlikte tweet atılırsa daha çok katılım olabilir, karşılıklı destek verilerek daha çok ses duyurulabilir belki.
-
Arkadaşlar ben etkinliklerin gündüz yapılması taraftarıyım çünkü akşam pek bi verim alamıyoruz bence ve Pareto üstad acil bi açıklama yapabilirmisiniz lütfen insanlar burda sizden haberler bekliyor süreç ne durumda diye
-
Hocam 2-3 saattir o tag kullanıldı isterseniz yarın da gündüz o tag kullanarak bi etkinlik gerçekleştirelim .. insanlara ulaşmak zaten zor oluyor . Ekstra değişiklik yapmayalım
-
Nacizane fikrim bu , diğer her koşulda twitter üzerinden desteğimi yapıyorum . Umarım herkeste bu farkındalık gerçekleşir.
-
@buchanan bu tarzda çok kullanıldı. Bakanın adı geçse daha iyi değil mi sizce de
-
@cansuu bakanı ve ilgili bürokratları etiketliyoruz hocam zaten ama gene de çoğunluk karar versin.
-
@buchanan etiketliyoruz tabi ki ama bakan hanım adını görürse vicdana gelir mi acaba dedim bi umut benimki de işte
-
Dostlar 19.30 da başlayan iibf etkinliğinde hem guy hem sgk sonuçları için tweet atılıyor. Ancak en son belirlediğimiz tagle değil #ZehraZSelçukSGDYAaçıklansın tagıyla yazıyorlar, bu tagle katılalım biz de, çok daha fazla tweet atılabilir bu şekilde, Twitter’a gelsin herkes.
-
Arkadaşlar Twitter’a gelin lütfen, ortak etkinlikle çok daha iyi şekilde duyurabiliriz sesimizi, mülakatların açıklanması da yeni ilanların gelmesi de karşılıklı olarak bizim yararımıza olacak.
-
Yarın 14.00 gibi belirlediğimiz gibi bir etkinlik de yapalım arkadaşlar, böylesi daha çok ses getiriyor ama bi yandan da karışık oluyor gibi, sadece mülakat sonuçlarımıza ilişkin şekilde talebimizi belirten tweet atalım yarın. ZehraZSelçukSgkMülakatSonuçları ve ya SgkDenetmenYrdMükakatSonucu bu iki tagden biri olabilir.
-
Eyyyy SGK! Askere gidip gelecem. Ben gelesiye açıklanmış ol. Yoksa ben napacağımı bilirim ! (Bkz: Nasrettin Hoca fıkrası)
-
Ne güzel alıştık beklemeye başkası çabalasın ben uğraşmıyorum artik demeye. Duyumlar kesildi umutlar tükendi. Beklemeyi de bıraktık. İşsizlik borç harç bizi boğmaya devam ederken kimsenin iplememesine boyun eğdik. Kimse durumundan rahatsız değil, yönetenlerinde umrunda değiliz. 100 küsür gün. Dile kolay. Diyecek başka bir şey bulamıyorum. Hayırlı beklemeler.