2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
Hadi 6000 olsun.
Tüh kaçırdık -
@Aslan-Reyiz son soruda şu olaymış. İnsan yerine koymadığınız bu çilekeşlerle alıp veremediğiniz nedir?
-
@Aslan-Reyiz Olayı resmiyete dökmek çok iyi oldu. Eline yüreğine sağlık kardeşim.
-
@Aslan-Reyiz Mücadelenle nickinin hakkını veriyorsun teşekkür ediyorum kardeşim.
Bizim Sinop milletvekilleri ATM vekili sanırım biri olsun dönüş yapmadı ilgilenmedi.
15 günlük süre var dönüş yapılmayacak önergeye ama olsun sesimizin duyurulması, rahatsız edebilmek adına güzel gelişmeler bunlar dahada üzerine gidip bakanlığın yüzüne yüzüne vurmalıyız.
Özel kalemi ya da bakanlıkla ilişikli yerleri aramaya devam edip, önerge verildi süreç ne zaman bitecek tarzında psikolojik baskı kısa vadede ilk hedefimiz. -
Bu 4 aylık zaman zarfı içinde Cimer, KDK ve bakanlığa/ başkanlığa başvurduk bir sonuç alamadık.Bu sefer de hem komisyon toplantısında vekil aracılığıyla sayın selim bağlıya hem de mecliste soru önergesi verdirterek sayın bakandan bir sonuç/bilgi almaya çalıştık .İnş soru önergemiz 15 gün içerisinde cevaplanır.
Dostlar şahsi olarak elimden geleni yapıyorum/yapıyoruz.Çünkü bu hepimizi ilgilendiren bir konu.Açıklanmayan mülakatlar sonucu ilgöçün kaçla kapattığını hep birlikte gördük.Bu ülkede bir bürokratik sorun var ama mücadele ederek üstesinden geliriz inş özelikle bu kurumda işler yavaş.1 mesajtan ne olur demeyin.Ben iktidarı muhalefeti 20--30 vekile büokrata dm ,face, email yollarını kullanarak ulaşmaya çalıştım.Anca bu kadar oldu .İnşallah bu sefer bir sonuç alırız .@felix-felicis @JosephStiglitz @buchanan @sansebastianozn Allah hepimizden razı olsun .
-
Benim şöyle bir önerim var. Milletvekillerine ulaşmak daha etkili olacak gibi duruyor. Burada aktif olan arkadaşlardan (gönüllü olan arkadaş varsa o da olur) güzel bir metin hazırlansa, gönüllü arkadaşlar hergün 5-10 milletvekilinin email adresini ve telefonunu foruma toplu bir şekilde yazsa, herkes de elinden geldiğince milletvekillerine ulaşsa iyi olur sanki. Kimisi email atar kimisi arar. Toplamda arama +email 20 kişi bile olsa ciddi bir talep oluşur milletvekili danışmanı üzerinde. Ki haftada 1-2 milletvekili dikkate alıp bakanlığa yazılı olarak ulaşsa ciddi bir baskı oluşturabilir gibi.
-
Birlik olunca oluyormuş demek ki emeği geçenlerin emeğine sağlık.
-
@petrichor Ben daha önce şu tarz bir çalışma yapmıştım. 27.dönemde en çok önerge veren vekilleri toparlamıştım bu öneriniz için iyi bir başlangıç olabilir.
MHP Milletvekili Ali Muhittin Taşdoğan
İYİ Parti Milletvekili Dr. Arslan Kabukçuoğlu
CHP Milletvekili Utku Çakırözer
MHP Milletvekili Metin Nurullah Sazak
CHP Eskişehir Milletvekili Dr. Jale Nur Süllü
CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz
CHP ADANA MİLLETVEKİLİ AYHAN BARUT
CHP Gaziantep Milletvekili İrfan KAPLAN
CHP Nevşehir Milletvekili Faruk Sarıaslan -
@karagergedan bu konuda tecrübelisin madem şöyle yapalım istersen sen, ben @Aslan-Reyiz de tecrübeli ek olarak 1-2 kişi daha şöyle güzelce meramımızı anlatacak bir metin yazacak kişi veya WhatsApp gruplarında, face gruplarında olan kişi de aramıza katılsın bunu güzelce yapalım. 4-5 kişi bir olalım hem kişi başına düşen iş azalır malum herkes bir şekilde kpss ye yada diğer sınavlara çalışıyor. Hem de 1-2 kişinin insiyatifine kalmamış olur??
-
@petrichor hocam ben de yardımcı olmak isterim.
-
Ben de katılırım dostum
-
O zaman diğer arkadaşlarda kabul ederse Bi WhatsApp grubu kuralım diyorum ben ordan kendi aramızdaki iletişimi daha rahat kurup foruma bilgi aktaralım
-
Şu vekillerin de facei açık bazıları aile çalışma komisyon üyesi
Ali Fazıl Kasap
Burhanettin Bulut
Rizgin Birlik
Selim Gültekin
Halil Etyemez
Hacı Bayram Türkoğlu
Vildan Yılmaz Gürel
Sefer Aycan
Pervin Tuğba Durgut
Hasan Baltacı
Orhan Sümer
İlhami Özcan Aygun
Nejat Koçer -
@Aslan-Reyiz emeğine sağlık hocam .
-
Hidayet Mercan soru önergesi paylaşımımızı beğendi az önce.İnş dikkate alırlar.
-
@Aslan-Reyiz, içinde söyledi: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
Hidayet Mercan soru önergesi paylaşımımızı beğendi az önce.İnş dikkate alırlar.
RTLEMİŞ aynı zamanda .
-
@Aslan-Reyiz o zaman bizede hidayet mercanin rt sini beğenmek düşer arkadaşlar
-
Değerli Dostlar,birkaç arkadaş ortak bir metin hazırladık ve her partiden sosyal medyayı aktif kullanan vekillere yeniden bir soru önergesi vermeleri için mesaj atmayı düşünüyoruz.Daha önceki girişimler sayesinde komisyonda başkana sordurabildik ve soru önergesi verdirdik.Fakat bakanlık üzerinde baskı kurmak ve konuyu gündemde tutmak adına tekrar böyle bir girişimde bulunmak gerektiğini düşündük.Aşağıda metni ve ilgili vekillerin adreslerini paylaşacağım.1-2 dakikanızı ayırarak hangi sosyal medya hesabını kullanıyorsanız oradan ilgili metni mesaj atmanızı rica ediyoruz.Ayrıca metni wp grubundan paylaşırsanız katılımı artırabiliriz.Şimdiden katılan herkese teşekkürler.
Sayın Vekilim,
Aile,Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının ilgili kuruluşu Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığınca 18-26 Temmuz 2019 tarihleri arasında mülakatları yapılan 10. Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı mülakat sonuçları 4 ay, İş Müfettiş Yardımcılığı 17 aydır açıklanmamaktadır. 9. Promosyon Denetmen Yardımcılığı alım ilanı sonrası değiştirilen yönetmelik maddesine göre mülakat bitim tarihinden “30 gün” içerisinde sonuçların açıklanması gerekmekteydi. Fakat yönetmelik maddesine uyulmadığı gibi Bakanlıktan ve Başkanlıktan bir açıklama dahi yapılmadı. Aldığımız son bilgi güvenlik soruşturmalarının devam ettiğidir.
Sayın Vekilim, 1600 aday ve ailesi mağdur durumdadır. Mağduriyetlerin daha da artmaması adına bizleri dikkate alacağınızdan eminiz ve sizden bu konu hakkında Bakan Hanım’a bir soru önergesi vermenizi rica ederiz. Bilgilerinize arz ederiz. Saygılarımızı sunarız.BÜLENT TURAN akp milletvekili
ofis numaraları : +90 (312) 420 65 04 / +90 (312) 420 65 05
email : bulent.turan@tbmm.gov.tr
twitter: @turanbulent (dm kapalı)
face : @trnblnt
kişisel web sitesi : bulentturan.com.tr (iletişim bölümünden mesaj bırakabilirsiniz)
ARZU ERDEM mhp milletvekili
ofis numaraları : +90 (312) 420 62 38 / +90 (312) 420 62 39
twitter : @arzuerdemDB (dm açık)
face : arzuerdem2015
TUBA VURAL ÇOKAL iyi parti milletvekili
ofis numaraları : +90 (312) 420 64 88 / +90 (312) 420 64 89
twitter : @tubavuralcokal (dm açık)
face : drtubavuralcokal
email : tubavuralcokal07@gmail.com
bir de milletvekilinin Antalya /muratpaşa da ofisi varmış. oraya yakın olan varsa önünden geçerken uğrayabilir
GAMZE TAŞÇIER chp milletvekili
ofis numaraları : +90 (312) 420 58 42 +90 (312) 420 58 43
email : gamze.tascier@tbmm.gov.tr
twitter : @gamzetascier (dm açık)
face : eczgamzetascier -
@Aslan-Reyiz emeğinize sağlık kardeşim yazan bütün vekillere bütün iletişim kanallarından metni yolladım
-
Arkadaşlar toplam 10 dakikanızı almıyor. Rica ediyorum katılım sağlayalım.