2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@redcrossbjk haklisin hocam once bunun kesinlesmesi lazim
-
İyi günler arkadaşlar. Rüyamda bakan hanımı evin mutfağında gördüm . Yalan olmasın, yemek yapmak için hazırlık yapıyordu. Onla birlikte birkaç görevli daha vardı. Düşük sesle onlara " Hazırlıklarınızı yapın açıklıyoruz " dedi. Uyandığımda üstüm açık değildi .
-
Bitsin bitmeli bu hafta artık gvs bahanesi de yok ne bulacaklar daha !
-
@aroma asgari ücret görüşmeleri var.hep bişeyler oluyor.
-
@guzelgunler onu da bahane etmesinler artik yoksa cok bekleriz daha
-
@jokerface daha önce bahane edildi bakanlığın işleri yogun falan diye.ama aralık sonunda açıklanır diye düşünüyorum bende artık çünkü herkes yılbaşı girmeden e işaret etmiş.
-
@guzelgunler Aralık ayı içinde açıklancagını düşünüyorum ben de
-
Arslan reyiz ne dusunuyor acaba ?
-
- Günden günaydın...
-
Sgk sürecinde bi yeğenim oldu 120 günlük. . Bebeğe ve sürece bakıyorum diyecek onca sözüm içimde kalıyor !
Coğrafyamizi da seçemiyorduk ya ! -
O hafta bu hafta mi ?
-
@erciyes38 Ortada hiçbir bahane kalmadı sürünceme gidecek bir şey yok ama biz daha çok haftalar bekleriz gibi geliyorum bana kardeşim
-
@redcrossbjk sen sürekli olumsuz düşünüyorsun hocam
-
@erciyes38 aslında bu kadar olumsuz değilim de kardeşim bu kurum beni hepten karamsar etti
-
@paretowilfredo hocam bir gelişme var mı?
-
Bu kadar insan tek bir onayi bekliyor yazik gunah ya dünyanın hicbir yerinde aciklanamaz bu durum 1600 kisi her gun her saat gelecek haberlere bakiyor
-
Nasıl hala açıklanmaz ya, el insaf. Fiks 20.000 öğretmen alımıyla batmayan ekonomi bin 2 bin sgk alımıyla mı batacak?
-
@patakute 2 bin? Alınacak personel sayısı 400 hocam sadece 400
-
@pareto_wilfredo acaba bir gelisme yok mu
-
@keynes123456 @PARETOWİLFREDO