2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@Mngüll zaten sadece basarili yazıp girememek saçma olur kardeşim basarili asıl basarili yedek başarısız yedek ve başarısız var ben bu şekilde biliyorum
-
@redcrossbjk başarılı asil başarılı yedek Bi de başarısız var
-
@redcrossbjk
başarısız yedek kadar mantıksız değildir -
@modigliani-0 haklisin kardeşim doğrudur
-
@Mngüll var hocam 70 barajını aşan ama kontenjana giremeyenler için var o 3.madde.
-
@newworldorder benim 3.üncü girişim sadece başarılı yazmıo onu anlatmaya çalıştm
-
@Mngüll hocam 70 barajını aşan arkdslarda asıl listeye giremedin yedeğe de giremedn ama mülakatı geçtiğin icin basarılı yazmıyor muydu.
ilgnc:) -
@newworldorder 70 barajını aşan da başarılı yedek oluyor
-
@Mngüll hmm tmm o zaman ben yanlıs biliyormuşum
-
@newworldorder evet
-
70 puanı en yüksek geçen ilk 400 kişi başarılı asil olur, il tercihinde bulunmaya hak kazanır. 70'i geçen ikinci 400'lük dilim başarılı yedek olarak sayılır. Kalan 70'i geçenlerde ise sadece başarılı yazar ve bu sgk denetmenlik için girilebilecek mülakat kotası olan 5 sayısından eksilmemesini sağlar. Başarısız yazan kişiler mülakatı geçememiş demektir ve katılma hakkı sayısı 1 eksilir.
-
Peki simdi diyelim ki il tercihleri verildi o kac gunde belli olur...sonucta bakanlikla is kalmiyoo...kurumm kac gunde acikliyo
-
@dmrl01 bu soru önemli evet
-
Geçmiş alımda kaçıncı yedeğe kadar sıra geldi bilen var mı?
-
@eomer istatistik bölümüysen 2 inci yedeğe kadar sıra geldi iibf yi bilmiorm
-
Arada onemli bir zaman farki varsa...asil yedektekilerin cogu baska kurumlara yerlesmis olabilir...acaba il tercihi yapilirken yedeklerde tercih yapiyor muu??
-
@Tibeout 7.promosyon için beklediğim günler aklıma geldi. Şimdi yine aynı heyecan ve yine aynı beklenti. 5 ay çok gelmedi de, son güne gelindiğine dair güçlü emareler insanı daha da geriyor. Hele birde daha önce yedeklerde kalınmışsa.
-
@Mngüll İİBF için sordum hocam.
-
@Aslan-Reyiz hocam 12 ye kadar umut var diyebilir miyiz?
4 kişi sisteme giriş yapıyor desek, 1600/4=400 kişi düşer kişi başına. Her giriş 1,5 dk de yapılıyor desek 600dk sürer. 600/60 =10 saat yapar. Umarım doğru hesap yapmışımdır -
Buralar şenlenmiş, millet ölü toprağını atmış üstünden inşallah sonuçlar açıklanınca da bu şenlik kaldığı yerden devam eder. Özellikle eski dostlar la tanışma fırsatımız olur belki. @beveridge-eğrisi gibi aynı binaya düşeriz kimileriyle