2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
Değerli dostlar gerek burada gerek wp gruplarında sürekli kurumu arayalım darlayalım şeyleri yazılıyor. Anlıyorum sabrımız son safhada. Ama ne yazık ki bu ters tepiyor. Lütfen bu konuda daha duyarlı olalım. 6.pro acıklandı bizimki de yakın inş.Ama birkaç olumsuz paylaşımlar kurumda rahatsızlığa neden oldu malum kişi de paylaşımlarını gelen uyarı üzerime silmek zorunda kaldı. Top kurumda olduğu için şu gün şu saatte kesin deme imkanımız yok takdir edersinizki.Takipte ve beklemedeyiz ama her şey gayet olumlu. Bu sürecin cok uzamayacağını öngörüyoruz.Elimizden geleni yapıyoruz sizleri en doğru şekilde bilgilendirmek için on kere istişare edip öyle yazıyoruz .Şimdiden anlayışınız için teşekkür ederiz.
-
@Aslan-Reyiz şu saatten sonra en mantıklısı sizden gelecek haberleri beklemek. Kurumu aramak olumsuz tepiyor madem. Siz nasılsa bilgileri bizimle paylaşıyorsunuz
-
@cansuu aynen bizimle zaten bilgi alanlar gerekli paylasımı yapıyor. Kurumu aradıgımızda bize acıklanıp acıklanmayacagı yönünde bilgi de vermiyorlar. Şu aşamada yapacagımız tek şey beklemek.
-
@Aslan-Reyiz mantıklı olur biraz durulalım bencede bakalım 1-2 gün geçsin bu arada eyvallah reis :man-raising-hand:
-
@Aslan-Reyiz inşallah kardeşim. Ne kadar iyi niyetle çabaladığına şahidiz. Bu grup da ümit varsa sayende var hepimiz ümidimizi kaybetmişken fitili ateşledin üzerimizden ölü toprağını attırdın. Çok ciddi aşama kaydettik sayende. Kendi adıma çok teşekkür ederim dostum. 5 aydır aramakla bişey elde etmiyoruz bencede şuan için sanki kurumu sakin bırakmak daha doğru bir seçenek gibi duruyor. Artık inşallah açıklanması çok yakın.
-
@Aslan-Reyiz Haklisin reyiz belli ugraslar sonucu surec buraya kadar geldi yapilmasi gereken hersey yapildi simdi o zor gunlerin meyvesini tam alacakken binbir cabayla yaptigimizi bozmanin anlami yok.Bide soylemeden edemeyecegim biz etkinlik yapalim sesimizi duyuralim derken “bekle kardesim” diyenler kurumun telefonlarini kopartiyorlar Allah hepimizin yardimcisi olsun arkadaslar sükünet etmekte fayda var.
-
@Aslan-Reyiz Kesinlikle katılıyorum sürecin sonu geldiği aşikar her kanaldan doğrulandı bu haber bakanlıktan çıktı top en azından bunu biliyoruz son aşama kaldı o da açıklanması inşallah.
Bizim öngöremediğimiz prosedürler işliyor şuan sakin kalıp bir iki gün daha beklemekten başka çare yok ayrıca bu noktaya kadar gerekli baskıyı oluşturduk hatta süreci öne bile çektik.
Cumaya kadar bu işin biteceğine inancım tam bu noktadan sonra sarfedilen fazla bir cümle sürece zarar veriyor anlaşılan o yüzden haftasonuna kadar kurumu sıkıştırmanın, duyumları kuruma geri söylemenin, heyecan dozajını arttırmanın, umutsuzluğa kapılmanın bir anlamı yok. -
Arkadaslr lutfen yarin kimse aramasin. Bi bakalim durum ne olacak
-
Yüzkırk.
-
Günaydın 9 promosyonun da açıklandığı bir gün (perşembe) olsun inşALLAH..
-
Dükkanı açtık yine
-
@newworldorder Haydi bismillah diyelim o zaman
-
@denetcii senin kaynaklarda kurumaya başladı sanki üstad hayırlı sabahlar herkese
-
@redcrossbjk dostum arkadaşımı da darlayamıyorum çok samimi değilim o yüzden tekrar soramıyorum.
-
Bugün ki yönetim kurulu toplantısı saat kaçta yapılacak bilen var mı ?
-
Kimse aramasin arkadaslar bugün bakanliktan çıktıysa artik rahatiz demektir biraz daha bekleyelim.herkese gunaydin
-
Arkadaşlar ister kızın ister yalan deyin . 0312 207 84 43 nolu numarayı aradım . Forumu okuduklarını biz hiç bir memurumuza çalışıyoruz mesaideyiz açıklayacaz demediklerini hiç bir memurun yanlarına gelmediğini telefonda aramayın çalışıyoruz demediklerini belirtti . Sizde arayıp teyit edebilirsiniz . Sinan bey banada mesaj atmıştı bu kesin olmamakla birlikte bu hafta olacağı yönünde kurumun söylediği bu onların söylediğini aktarıyorum .Kimin doğru kimin yalan olduğuna inanın bende bilmiyorum . He birde burda yazılanları hayretle okuduğunu belirtti .
-
Cumaya kadar açıklanır inşallah
-
@FranciscoNittin mesaiye kaldıklarını ben de duymadım, yalnız şizofren değilsem dün gidip görevli bir şefe kendim sordum. Ondan önceki gün de başka bir personelke yazıştım. Yani birinin dediğini öteki bilmiyor olabilir birden fazla oda ve hat var ama öyle bişi demedik kimse gelmedi sormadı falan komple yalan yani Allah sorar insani bir durumdur arkadaşlar bilgi vermiş olabilir ben bilmiyorum de geç niye insanlara yalancı diyorsun. Artık sinirlenmeye başladım gidip tüm odalarla konuşcam bu kimse sormadı bilgisini kim veriyor diye
-
@FranciscoNittin size teşekkür ederim.gerçekten sabah bende aradım ulasamadim.ben kafayı kuma gömup aramayalım çalışıyorlar cilar dan olamayacaktım.
Bunu bin kere de yasasak 1001.kez bu oyuna düşecek insanlar var.
Bakanlıktan çıktıysa oh rahat iz diyen insanlar geçen sefer bakanın listeyi geri cektigini pareto ağzından duymalarina rağmen inanmayan insanlar..
Sözün bittigi yer .ben artık tek bi duyuma dahi inanmam.kim getirirse getirsin.