11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
-
@dibace Bu alimda 10 prodaki gibi bi duyum beklemeyelim çünkü o hocada dahil herkes susmuş durumda. 10 proda ne yaşandıysa bunun önüne geçmek adına kurum bilgi sızdırmıyor
-
Ansızın gelsin o zaman...
Gelsinde kpss den önce. -
@ignoRe insalah hocam
-
Arkadaşlar selamlar.
18 ağustos saat 20 00 da
#ZehraBakanımİşMülaktAçıkla etiketiyle iş müfettiş yardımcılığı mesleğe giriş mülakat sonuçları için etkinlik yapılacaktır inşaallah.
Bekleyen beklemeyen herkesin katılmasını talep ediyorum. Zira açıklandıktan sonra 100 kişilik müfettiş yardımcılığı ilanı bekleniyor. İhtiyaç var sağlam duyum.
Yayalım
-
B grubundan atamayı Aralık'ta yapacaklarını duyurmuşlardı. Nedense bu alımın da Aralık ayı gibi geleceğini düşünüyorum.
-
Nedense bu ilanın kpss öncesi geleceğini düşünüyorum yedeklere de mesaj gitmeye başlamış bugün yarin ise başlarlar bir engel kalmadi
-
Bu ilan kpss öncesi gelsin.
Beni bul.
Sana hediye sözüm olsun.
Çünkü senden başka umut veren kimse yok.
Dediğin gibi olsun
-
Merhabalar ben bankacılık finans mezunuyum sgk alım şartlarına baktığımda bölümler arasında sadece bankacılık geçiyor başvurabiliyor muyum? Başvurmuyorsam eşdeğerlik ile girebilir miyim?
-
@ignoRe tek ilan gelsin de hediye gibi olur bize,gönüller bir
-
SGK maalesef hep diğer kurumlardan geri kalıyor. Merkezi atamada dahi diğer kurumlar evrak teslimi için duyuru yaptılar SGK hala bekletiyor. Bekletme bürokrasisi SGK nın büyük sorunu ve 11. Pro için atılacak adımlar atılmıyor
-
@olursaolur
Doğru diyorsun kaedeşim ilan bize zaten hediye. ️
Gönlüne göre olsun inşallah -
Cuma günkü müjdenin şerefine 1000 SGK alım müjdesi de gelse ...
-
Sırf bu başlık için bu foruma günde kaç defa bakıyorum...
Nice zamandır
Ne gelişme
Ne haberAhhh SGK ahhh !
-
@ignoRe sınavdan sonra dostum malesef
-
@Keynesin-Faizi dostum sınvdan sonra derken.
2020 senesi için bir umut varmı?
-
@ignoRe Hocam inanın sizin kadar bilgim var ama şimdiye kadar çıkmadı ya kpss sonucundan sonra çıkar çıksa da yani.
-
- @Keynesin Faizi
-
Anladım hocam tşkler...
-
Arkadaşlar 2019 p40 puanı 85 veya üstü olanların kaç neti vardı acaba yardımcı olan olabilirse çok iyi olur.
-
Başlığı listede bile zor buldum o kadar gerilere düşmüş ki
Yok mu bi haber alan yok mu duyan?
Şu başlık hareketlensin artık!