2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@Antimülakat muy diye bi kadro yok, duy açmaz ihtiyaç yok, hmb teftiş en az ilkbahar belki 2020 sonrası ki açsa bile alacağı 10 kişi
-
Defterdarlık uzman yardımcılığı ilanı gelmeyecek. Duyların en önemli çalışma konuları olan milli emlak bölümü çevre ve şehircilik bakanlığına bağlandı. Belki eski adıyla milli emlak denetmenliği veya uzmanlığı (taşra) unvanıyla gelirse gelir. Maliye bakanlığından duy beklemeyin. Muy artık hmuy oldu. Kadro değişiklikleri ilgili kararnamede yardımcılıktan uzmanlığa 100 kişilik geçiş öngörülmüş. İlan gelirse belki çok vermezler ama 50 kişilik sınav açabilirler (ah keşke) tamı tamına 4 yıl oldu alım yapılmayalı
-
Neymiş muy diye bi kadro yokmuş. Bir harflik acigi bulunca şahbaz olanıda gormus olduk Neymiş alsa alsa şu kadar alirmis bu kadar alirmis. Ne kadar bos adamlar cikiyor boyle bazen
Guzel demissiniz @Antimülakat hocam. Bos bos teneke gurultusu cikaranlara bakmayin..her zaman bilgilendiricisiniz tesekkur ederiz size.
-
@Godot var hocam oyle tipler. Ust perdeden dik dik konusunca dikkate alindiklarini saniyolar. Kompleks iste naparsin
-
Sınav ne zaman açıklanır?
-
@58auhf58 ösym Web sitesinden bakabilirsiniz.
-
Peki milli emlak ile ilgili bir ilan veya il göç vb gelir mi
-
İleti silinmiştir.
-
İleti kaldırılmistir.
-
İleti kaldırılmıstır.
-
İleti kaldırılmıştır. ..
-
İleti kaldırılmıştır.
-
İleti kaldırılmıştır..
-
İleti kaldırılmıştır.
-
@Antimülakat hocam her zaman realist şekilde durumları değerlendirmiştir. Buna buradaki herkes şahittir. Algı çalışması ve manipülasyon niyetinde olanlara forumda yer yoktur. Bu tip algı çalışmaları ile forumu sürekli olarak kirletmeye çalışanlar oluyor malesef. Siz muhabbetinize devam edin arkadaşlar. Ayrıca diğer arkadaşarl, ikili tartışma haline getirmeyin polemik konusu konuşmaları. Özelden sürdürebilirsiniz isterseniz.
Herkese iyi forumlar. -
Bayram da bittiğine göre bugün kurum sınavları için ders çalışmaya başlama kararı aldım lakin süreç o kadar belirsiz ki ne calışacağımı bilmiyorum
2018den 79 kusur bir puanım var
2019 dan da 100 net yaklasik 82-83 bandin da bir puan bekliyorum ama bundan sonrası için ne yapacagimi bilmiyorum sadece guy odaklı mı yoksa Maliye bakanligi sınavlarına ilişkin cikmis soru falan mı çözmek bu durum da mantikli arkadaşlar -
@Alex kpss’ye çalışır gibi çalışırsanız daha iyi olur. İlan geldiğinde çıkmış soruları da çözersiniz.
-
@sparta32 Süreçten o kadar yorulmuşum ki "Kpss gibi" ifadesi bile ilansizliktan tekrar sinava girecekmişim hissi yaratti Haklisiniz hocam o formatta calismakta yarar var gibi tesekkürler
-
@Alex hocam geçen seneki 79 puan netleriniz nasıldı
-
@Alex rica ederim