Tercih
-
Merhaba ben ilk defa kpssye girdim önlisans yaşlı bakımı mezunuyum bölüm dışı tercih hakkında bilgi alabilir miyim? Puanım 68 küsür bişey gelir mi açıktan atama ile falan...
-
@demet hocam puanınız malesef biraz düşük
-
Malesef hocam Alan dışı nasıl tercih ediliyor sizin bir bilginiz var mı?
-
@demet hocam alan dışı tercih olarak bilinen şey kod üzerinden konuşursak 3001 kodunu temsil eder. Herhangi bir önlisans programından mezun olan herkesin başvuru yapabileceği kodu. Doğal olarak bu kod ile herkes tercihte bulunabiliyor, bu durumda kendi bölüm kodunuza göre tercihiniz her zaman için alan dışı tercihinizden daha düşük kapatır. 3001 kodu ile alan yerler çok yüksek kapatır özellikle bu alımda.
-
@aliveli hocam işletme yönetimi mezunuyum 66.48 aldım bilgisayar işletmeni sertifikam ve b ehliyetim var.
1.si tercih yapmalımıyım, hangi kodlarla tercih yapmam gerekiyor
2.si tercih yaparsam atanma şansım nedir,hangi illeri yazmam gerekiyor
3.sü şimdi tercih yaptıgımızda bir daha tercih şansımız olmuyormuş bu konuda yardımcı olurmusunuz.
acil cevap bekliyorum hocam lütfen yardımcı olun -
@sayd tercih yapıp yerleşemezseniz herhangi bir kaybınız olmaz , yerleşirseniz puanınızı bir daha kullanamazsınız. Puanınız malesef düşük , 3001 kodu olanları ve sertifikalarınızın kodlarını isteyen kadroları tavsiye ederim .