Baş Ağrısını Nasıl Geçiriyorsunuz?
-
Baş ağrısı gerçekten anlamadığım bir şey. Sebebi ne bu meretin ya? Napıyorsunuz başınız ağırınca?
-
@kadirc Bütün hastalıklar için kaynağını tespit edip ona göre çözüm üretmek gerekir. Mesela yoğun bilgisayar, telefon vs. kullanımınız mevcut ise bundan kaynaklanıyor olabilir. Aşırı ışığa maruz kalıyorsanız, yoğun stres altındaysanız sebep bunlardan biri olabilir. O yüzden neyden kaynaklandığını belirleyebiliyorsanız ona göre bir çözüm üretmek mantıklı. Çok şükür benim pek başım ağrımaz ama ağrıyınca da tam ağrır, beynim akıyormuş gibi hareket dahi ettirmez, ona da tek çözümüm ağrı kesici ilaç alıp uyumak Tabi bunun dışında rahatlatıcı bitki çayları alınabilir; melisa, papatya gibi. Uyku çok önemli, vücudun bu konuda ki ihtiyacı karşılanmazsa her zaman bir baş ağrısı ihtimali vardır.
-
@kadirc Başınızın ağrımasını istemiyorsanız öncelikle reklam için başka platform seçmelisiniz hocam. Siz gidin karanlık bir odada biraz dinlenin, baş ağrısına birebir.
-
@mk-ank Reklam yapmaya mı gelmiş ya e biz nasıl anlıcaz kim niye yazıyor ben de ciddi ciddi cevap yazıyorum
-
@plansız İlk iki kelimesi "baş ağrısı" kısmı yönlendirme linkiydi hocam, kaldırdık şu an ama ilk paylaştığında tıklanıp kendi sitelerine yönlendiriyordu. Bu tip ince şeylere dikkat ederek görebilirsiniz. Metin rengi linklendiği için kullandığınız fona göre mavi/turuncu şekilde olacaktır. Olsun siz güzelce ciddiye almışsınız arkadaşı ama arkadaşın niyeti başkaymış
-
@mk-ank Bazen herhangi bir siteye yönlendirmese bile link gibi renk verdiği oluyor o yüzden önemsememiştim bunu tıklamayınca tabi fark etmedim teşekkür ediyoruz efendim