Kpss Yerine Sadece Kaymakamlık Çalışmak Risk Midir
-
Merhaba Bu sene kpss ye çalışmaya başlayacağım fakat çok kararsız kaldım sadece kaymakamlık mı çalışmalıyım yoksa kpss mi? Kaymakamlık Çalışmak riskli geliyor bana lütfen tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
-
@Yasin32 Kesinlikle çok büyük risk, tavsiye etmem. Zaten kamu hukuku, iktisat ve kamu yönetimi... sorularını kpss de çözeceksiniz, bununla birlikte genel kültür genel yetenek bölümü dolayısıyla da ortak alanlar var. Tarih bakımından öncelikle kaymakamlığa hazırlanabilirsiniz ancak süreci devam ettirip kpss hazırlığı da yapmalısınız. Aksi durumda kaymakamlıkta gerçekleşecek bir olumsuz sonuç halinde elde hiçbir şey kalmaz.
-
@plansız çok teşekkür ederim
-
@Yasin32 hocam kaymakamlık için kritik aşama olan mülakat aşamasına çözüm bulabilecekseniz gerisi çok önemli değil. Kaymakamlık yazılı sınavı kazanilabilecek bir sınav. 4-6 aylık sağlam bir çalışma yeterli olacaktır.
-
@Antimülakat Anladım hocam çok teşekkür ederim seneye bitiyor okulum yavaştan bir şeylere başlamak istiyorum fazla Bir temelim yok okulda gördüğüm kadarıyla biliyorum 4-6 ay çalışma benim için geçerli mi.