AÇSHB açıklanmayan mülakatlar
-
Farklı alanlarda mulakat bekleyen arkadaşlar bitlik olalım
-
İş Teftiş başta olmak üzere istihdam uzman yardımcılığı şimdide SGK Denetmenlik mülakat sonuçları açıklanmamakta. Bunun için gerekli mercilerle durum görüşülmeli aktif bir şekilde hak arama durumu benimsenmeli. Herkes bu başlıkta toplansin arkadaşlar mulakat sonucu bekleyenler kadar beklemeyenlerde destek versin. Zira bu durum bir gelenek haline geldi artık!
-
Gün belirleyip toplu halde Twitter ya da Cimer etkinliği duzenleyelim.
Aslında en sağlam yol bakanlığa gitmek ama Ankara'da bulunan arkadaşlardan ses seda yok. -
@eomer Hocam ben Ankara'dayım ve mülakat bekleyenler olarak siz bir adım atarsanız her türlü destek veririm.
-
@Müşrif Ben Ankara'da değilim maalesef. Olanlar bir araya gelse durumu iletseler iyi kötü bir sonuç alırız.
-
Bir iki kişiyle bu iş olmazz
-
@eomer hocam bakanlığa gitmek kolay mı sanıyorsunuz birsürü koruma.orda konusturmazlsr bile bana YSK önünde arkadaşımı bekliyorum diye güvenlik uyarı vermişti.dile söylemesi kolay geliyor.ayrıca bunu daha önce guy ilanı için yapmaya çalıştılar 100 kişi bile biraraya gelemedi hiçbişey çıkmadı.
-
Bi 15 kişi ankarada toplanıp bakanlığa gidebiliriz
Dikkat çekeceğni düşünüyorum cuma saat 3 Bakanlık önü iyimi -
@sınavuzmanyrd Arkadaşlar neden sadece önüne gidelim bakan danışmanı ile görüşme ayarlamak bu kadar mı zor ?
-
Hocam 4 mülakat ver bekleyen
Bakanlıkta
1400 sgk denetmenligi
160 iş teftiş
100 sgk teftiş
140 da istihdam uzman yardımcılıgı
Sayılar degişebilir tahmini söyledim ama ses gerircek şeyler yapılabilir aslında haber kanallarına iletelim sosyal medya da duyuralım
Yada ankara da olan 5-10 kişi arası bakan danışmanlarından özel kaleminden randevü talep edip görüşülebilir -
@Müşrif kardo önünde buluşup içeri öyle girelim demek istedim. Orda artık danışman mı olur bakan mı olur kimi bulursak
-
@sınavuzmanyrd O olur aynen bakan danışmanı olsa fevkalade olur.
-
@iktisat2009 Kesinlikle önümüzdeki hafta için randevu alıp gidelim. Bakın arkadaşlar ben mülâkat sonucu beklemiyorum ancak çsgb nin aldığı puan turlerinde 94 95 puanlarım var derece yaptım ama şu durumda sevinemiyorum bile. Bu böyle olmaz 2 yıl olmuş iş teftiş açıklanmamış istihdam aynı SGK Allah Kerim böyle bir süreç olmaz yahu
-
@iktisat2009 80 avukat alımı var bir de mülakatı açıklanmayan.
-
Arkadaşlar bir iban paylaşayım
İş sgk istihdam avukatlar neyse artık para toplayalımda gazetede haber yaptıralım. Ama sayı az olmasından dolayı en azından 150 lira ayarlamaya çalışalım. İlan pahalı sayı az. Tabiki durumu olan arkadaşlar için söylüyorum. Yoksa herkesin elinden geldiği kadarıdır -