2019 TMSF Fon Denetçi ve Fon Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@ankara0648 M2 metro hattının levent istasyonunda inip Levent-Boğazici uni- hisarüstü hattına aktarma yaparak ulasıcam ben. google mapten baktığımda Bogazici uni istasyonundan yakın oluyor gibi duruyor.
-
Arkadaslar sınav gün boyunca mi olacak bilgisi olan var mi
-
Bir rt beğeni yapalım dostlar
-
Ogleden sonra hangi oturumlar olucak bilen var mi
-
@ademsmith 3 saat hukuk ara 2 saat maliye
-
Sınav sorularını Boğaziçi yapmış ve çok kalitesiz sorular...
-
@preacher ne sormuslar neden kalitesiz dediniz?
-
Cari hesap, ticari is karinesi, anonim sirket ve ciro tanimlari
Kanunilik ilkesi
Idari islemin unsurlari ve iptal davasiyla ilgili bir case
Iki kardes bonoyla tv aliyorlar... taksitlerden biri odenmiyor ne olur sorusu vardi şıklı olarak bir de bu kardeslerden birinun yasi 16 ise ne olur diye soru..
Ipotekle ilgili bir diger soru da
-
Gk gy sorularını da bir toplayalım arkadaşlar(65 sorudan %60 39 soru en az gerekiyor )
2022 dünya kupası
Ph 7
G20
Tazminat
Sessiz gemi
Graham -
Katar
Kuğu gölü
Leonardo
Tazminat
G20
Yunanistan
Halka
Arife Jale
Kilitbahir Çanakkale
Yıldırım Beyazıt Anadolu Hisarı
Graham -
Hukuku yapılacak en kötü şekilde hazırlamışlar Boğaziçiye yakışmadı buradan barajda elenecek aday olmamalı maliye nasıl olacak bakalım.
-
Şuana kadar gk bu belirleyici olacak gibi 39 doğru gerekiyor o yüzden gk gy sorular aklına gelecek arkadaşlar yazsin
-
Bu arada hukuk yapılabilir düzeydeydi
-
16 yasindaki kardesin bono sorusunu ne yaptiniz ? Icazet miydi yoksa sinirli ehliyetli oldugu icin icazetle dahi kambiyo taahudunde bulunamaz miydi cevap
-
İcazet gerekiyor
-
@Bahriye-Nazırı anonim şirket nedire 2 sayfa da yazabilirsin 2 cümlede bu yüzden kalitesiz dedim
-
Sayfalarca yazanlar ne yazdınız oyle ben anca bi sayfa doldurdum
-
@jamiryoo her oturuma verilen kağıdın ön ve arkasını yazdım ek sayfa almadım. 6 sayfa yazanlar gördüm ne yazdılar acaba gerçekten
-
@preacher little little into the middle
-
@jamiryoo Gözlemlediğim kadarıyla bazı arkadaşların olması gerekenden büyük yazı yazma stilleri var çizgisiz kağıtta olduğu için iyice ayarı kaçırdılar bolca kağıt doldurdular yoksa hayat hikayelerini yazmaları gerek onca kağıda