HALKBANK Gişe Elemanı Alım İlanı 2019
-
@ilhan_ fırtına öncesi sessizlik gibi
-
@gkry sanmıyorum, 92 puan alıp elenenler vardı..
-
@Öner49 envanterdeki belli puanlama demek istedi sanırım
-
@glsnbz envanterdeki eleme verilen cevapların çelişkili olup olmamasına göre yapılmış olamaz mı?
Ya da istenilen cevapların verilip verilmemesi durumuna göre de yapılmış olabilir ki zaten başka seçenek yok gibi.. -
İnşallah yarın açıklanır ve kazanmışızdır ya️
-
@Öner49 evet zaten ondan bahsetmiştim bende envanterde en çelişkisiz ya da en makul tutarlılık düzeyine göre alım yapılmış . Arkadaş da ondan bahsetmiş demek istedim ilk sınavdaki puana göre değil yani
-
@Öner49 bana sizin bize sorunuz var mı dediler mülakatta bende bizi kisilik envanterinde neye göre sectiniz dedim onlar bana sınırlı sürede ve baskı altında verdiğini, cevaplardaki tutarlılığınıza göre eleme yaptık dediler
-
@mervesaridag tahmin ettiğimiz gibi, acaba mülakat sonuçları neye göre belirlenecek
-
@Öner49 o konuda hiçbir fikrim yok onuda işe girersek sorarız artik
-
@Öner49 bence soruların çok cevabını bilmek değil amaç ya . Çünkü kimine alan kimine banka terimi kimine sadece sohbet tarzında yapmışlar. Bence diksiyon , özgüven konuşabilme yetisi filan gibi şeyler olur
-
Arkadaslar mulakat sona ermeden hemen once komisyondan size seni degerlendirecegiz denilen oldu mu acaba
-
@basakli91 hiç sanmıyorum hiç duymadım.genelde hep teşekkür edildi die duydum
-
@mervesaridag umarım sorma şansını elde ederiz hocam..
-
İk yi arayan var mi
-
@ilhan_ bugün açıklanır diyorlardı acaba akşam mı açıklarlar
-
@umrhn bilgim yok ben de burdan takip ediyorum
-
@ilhan_ dakikam yok olsa aricam da
-
@umrhn ik da pek bilgi vermiyor yani net bi tarih vermediler
-
@ilhan_ şimdi aradım konuştum, hâlâ süreç devam ediyor, kesin bir bilgi yok dediler.. Kesinleştiği zaman sizi mail yada sms yoluyla bilgilendireceğiz dediler..
-
@umrhn benim anladığım kadarıyla bu hafta da açıklanmaz..( Umarım yanılıyorumdur )