HALKBANK Gişe Elemanı Alım İlanı 2019
-
@Sbky2019 yani malatyada az basvuran oldugunu pek zannetmiyorum ama
-
@mahalkme aynen.o yüzden burayı fazla baz almamak lazım başvuran sayısı için.
-
@ShaCo ama yaniliyo olmayida tercih ederim ya
-
@mahalkme inş:)
-
arkadaşlar ilanda görev yazıyor ama unvan yazmiyor bu alımda servis görevlisi olarak mi alacaklar bilgisi olan var mı?
-
Mail gelen var mi
-
Mülakatlar istanbulda mı yoksa belirlenen bölge de mi olur? Kpss formatında çalışıyorum. Ayrıca banka kitabı almama gerek var mı?
-
@Melikeerdem hocam kpss formati derken alan formatindami calisiyorsunuz
-
@Melikeerdem normalde belirlenen bolgelerde oluyodu gecen sene istanbulda oldu bu sene ne olur bilinmez
-
@mahalkme bu sadece Doğu Güneydoğu bölgesi olduğu için bölge mudurluklerinde olması gerekmez mi Türkiye geneli olunca İstanbul olmuyor mu mülakat yeri
-
@adams dediginiz mantikli geldi hocam olabilir evet
-
Insan kaynaklarinin numarasini atabilecek olan varmi
-
@mahalkme 0216 503 51 71 -72-73
-
@mahalkme üç numara artık hangisi açarsa
-
@Özge92 cok tesekkur ederim hocam.actilar bi bilgi veremiyoruz size zaten mesaj gelecek dediler
-
@mahalkme rica ederim. Bi mail gelsede rahatlasak artık ya gelmeyecek die korkuyorum
-
@Özge92 aynen hocam ya neye gore cagrilacagimizi bile bilmiyoruzki
-
@mahalkme onuda sordum neye gore cagrilcaz die.surec nasil isliyo bilgilendirileceksiniz dio.ole seymi olur yani
-
@mahalkme umarım çok uzamaz
-
Sınav ekim ayı içerisinde yapılacak , ayrıca insan kaynaklarıyla konuştuğumda sınavın online olabileceğini söylemişlerdi. Ücretsiz olduğuna göre bence de öyle olur. Bu sınav alımına çok bel bağlamayın sanki yokmuş gibi devam edin ne sayı belli ne sınav içeriği net garip bir ilan.2017 de ilan bize göre gelmişti alan kısmı da vardı .