HALKBANK Gişe Elemanı Alım İlanı 2019
-
@tomriss hayırlı olsın Bn İskenderun’dan siz
-
Whatsap link atabilir misinz
-
@Özge92 teşekkürler size de hayırlı olsun. Dörtyol bende
-
Yedek yazan var mı
-
@tomriss merhabalar hayırlı olsun mesaj attım görmediniz galiba unvanda servis görevlisi mi yoksa servis asistanı mı yazıyor ?
-
Bu sağlık test sonuçlarını mı götürecez sağlık raporu dememiş cnkü️
-
@Özge92 evet tahlil ve tetkik belgelerini istiyor sonuçları götürecez demek
-
Merhabalar hepinize hayırlı olsun arkadaşlar bende hataydan
-
Kazanan arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Bankacılık kariyeri için halkbank doğru seçim. Sonuç kısminda ünvan ne yazıyor arkadaşlar.
-
@serdar2325 yazmıyor. Gişe elemanı alım sınavı yazıyor sadece
-
Arkadaşlar ben sabah gidip kardiyoloji göğüs göz ve KBB polikliniğinden randevu alıp tek tek tahlilleri aldım sorunsuz verdiler
-
Gişe elemanı sonuçları açıklandı mı ben mi göremiyorum ? Açıklandıysa link veya url atabilir misiniz ?
-
-
Hangi şubeye atama yapıldı yazıyor mu sonuç kısmında.
-
@serdar2325 hayır
-
Arkadaşlar whatsap link var mı?
-
@Özge92 aynen ya olsa iyi olurdu da acaba grup dağıldı mı kimse paylaşmıyor
-
Arkadaşlar bugün belgelerimi toplarken solunum cihazı testini bir türlü yapamadım. Ama akciğer filmimde herşey yolunda gözüküyor. Fakat sft testine uyumsuz yazılmış. Sıkıntı yaratır mı?
-
@sda acaba neden öyle oldu ki nefeste sıkıntın mı var yada cihaz mı problemliydi istersen başka bi hastaneye gene git
-
Servis asistani olarak baslanacak. Servis gorevlilerinden de daha dusuk maas alir. Bankanin en alt unvanli kadrosudur. Zaten online sinav yapildigi icin servis gorevlisi olunmayacagini tahmin etmistim. En az 4 sene gisede kalir. 4.senesinde unvanda yukselme sinavinda basarili olursa servis gorevlisi olur. Tek maasi 2300 TL civari olur, cift maasta 4500 civari alir.