HALKBANK Gişe Elemanı Alım İlanı 2019
-
@Özge92 en son başvurduğum kurumda dil kırmızı çizgi dediler iyi konuşacak falan vesaire diploması sertifikası olsa daha bir güzel olur ben gittim Türk Dili ve edebiyatı diplomam 7 dil sertifikam var dedim tam bizim aradığımız adamsınız dediler 1 hafta sonra yerime diplomasız birini aldılar..
-
Ağrıdan var mi arkadaslar
-
@serdar-aksoy bu kadar az mi sayı?
-
@Servet cok kötü olmuş. Hakkımızda hayırlısı inşallah buhu kazanırız
-
@Özge92 inşallah hocam
-
@belinay açıklansa da önümüze bakardık polislik parkuruna gitmiyorum bunu bekleyip bakalım.ne olacak sonuçlar
-
@Esengül hangi sayı anlamadim
-
@Servet ben de edebiyat mezunuyum.ve adım gibi eminim ki çok kisi elenecek alacakları kişileri seçip onlara ilave olarak da biraz fazlasını mülakat a çağırıp sonra eleyip alınacak listesi de şuan bellidir
-
@serdar-aksoy tam olarak dediğin olucak serdar hocam bizimki de bir umut napalm belki bir iki tane torpilsiz olur o da biz oluruz umudu.. Hayırlısı olsun
-
@serdar-aksoy hocam cevapla diyince size cevapla olmuş
-
Torpil mülakatta olur bence
-
@didemdmrl bnde öle düşünüyorum ya.bu sınav yani puanı alan geçer alamayan kalır
-
@serdar-aksoy benimde şuan polislik parkuruna gitmem gerekiyordu bu bankadan dolayı gitmedim
-
@didemdmrl envanter sınavı torpilsiz olanları elemeye elverişli değil mi yani?
-
@Servet bilemiyorum açıklanınca göreceğiz
-
@Servet envanter risk grubunu kaderciyi şansın plansız çalışmanın eleneceği bir sınavdı 480 soruyla insan psikolojisini kırıp gerçek kişiliğe ulaşılmak istenmişti sınavda yoksa eleme yapılmak için elverişli bir sınav değil elense elense 200 kişi elenir daha fazlası süpriz olur o zaman torpilliler geçti derim
-
@mrtyglr açıklandı
-
Elenmişim..
-
allah belanizi versin. elenmişim.
-
Kişilik envanteri sınavından acaba neye bakarak elediler bizi karaktersiz kişiliksiz biri Miyiz bunu mu demek istiyorlar bize yoksa kendileri mi öyle