HALKBANK Gişe Elemanı Alım İlanı 2019
-
@Servet Şimdiye kadar her türlü bilgi alışverişi için yazıp da bu soruya susmak da bi cevaptır diye düşünüyorum
-
@gulsahsvlm iki saatlik Diyarbakır yolunda siirtte gelmem 6 saatimi aldı tekerleğin patlaması arabanın bozulması falan gecenin bir yarısı dağın başında
-
@gulsahsvlm onu yapmasa nasil eziyet edecek.gecen sene mulakat tarihini degistirip yuzlerce insanin ucak biletini yaktilar.var mi yok mu demediler.umurlarinda bile olmadi.boyle bir bankadan bahsediyoruz
-
son şansimdi, 90 dogumluyum. bundan sonraki sinavlarina da giremem. diger bankalarinkine de giremem. 2014 te mulakata girdim, yedeklik cikti. bekledik aylarca, listemiz hazirdi, ik alimacaksiniz dedi, 17-25 aralik olarlarinda banka ust yonetimi revize edilince bizim listeyi de cöpe attilar. yillar sonra yine denedim, son şansimdi, 83 aldim ama kisiligimiz bankaya uymadi, karaktersizsin dediler, kapilari kapattilar. gerçi bu şansla mulakata kalsam bile yine elenirdim. kötüyüm. olmadi. olmuyor.
-
@gulsahsvlm teşekkür ederim
-
@hcr çünkü o adamın geçip geçmeyeceğini bilmiyordum önceden yazsaydım ne değişecekti geçmedikten sonra tükürdüğümü yalamak olurdu geçmesi kanıt oluşturdu hcr hanım
-
@Servet o kadar hakliyiz ki aslinda elendik diye çirkeflik degil asla ama almayacağin kisiyi surukleme ordan oraya online sinavi nasil yaptiysan digerlerini de yap olsun bitsin
-
@Servet lafım size değildi sanırım yanlış anladiniz halbuki sizle aynı şeyi anlatmaya çalışmıştım ben de
-
@hcr yok hocam verilmedi.ama bnde çok merak ediyorum elenen arkadaşlarımız nasıl elendi acaba. Yani neye göre elendi
-
Arkadaşlar ben de mülakata hak kazanamadım. Kazanan arkadaşları tebrik ederim. Envanter testinden eleme yapmak hiç adil değil tabii, doğru olan sınav envanter ve mülakatın birlikte değerlendirilmesi, süreci maalesef şeffaf yürütemediler.
Daha önce aynı bankanın mülakatına katıldım. Onda alan sınavı da olduğu için mülakatta genelde iktisat maliye ve hukuk soruları soruldu. Ama bunda öyle olacağını düşünmüyorum sınav kapsamında olmadığı için(fakülte ayrımı da yoktu). Halkbank yan kuruluşları, genel müdürü, sermayesi gibi bilgiler mülakatta sorulmuştu. Alan olmadığı için daha çok bunlar üzerine bi çalışma yapabilirsiniz iki üç günde. Ayrıca banka tanımlarından da sorular gelmişti. Örneğin repo, ters repo, EFT havale farkı gibi. Bu tabi benim şahsi düşüncem. Umarım hak eden kazanır, başarılar. -
Yarası olan gocunuyor hocam kusura bakmayın çok yaralıyım yine hayal kırıklığı yaşadım evliyim 3 aylık çocuğum var kiradayım ve 6 aydır işsizim
-
@Servet Allah yardimciniz olsun başka kapi acilir ins
-
@Servet Sorun değil ya empati yeteneği olan insanlarız hepimizin hakkında hayırlısı olur inşallah bi kapı kapanır başka kapı açılır
-
@Özge92 benim de merak ettiğim nokta orası zaten hocam referanssa vardı bikac referansim da önceden bildirme kurnazlığı aklıma gelmedi açıkçası şimdi böyle bisey olunca insan bi eleme kriteri olmalı diye düşünüyo ister istemez
-
@gulsahsvlm sağolun hocam fakirin karnını yarmışlar kırk tane gelecek çıkmış
-
@hcr amenna
-
testin sonlarinda cikan sorular vardi ya arkadaslar, başi başka soru, sonu başka soru. onlara nasil cevap verdiniz, ben orda hata yaptim galiba. surekli ayni cumlelere cevap verdim. gecen arkadaslar orayi nasil yapti
acaba -
@Servet bosverin hocam mulakata kalsaniz referansiniz yoksa bide ordan elenecektiniz ustune mulakat icin yaptiginiz masraf yaniniza kar kalacakti
-
@hcr bence hakkıyla kazananları es geçiyorsunuz. Evet sınav formatı hiç şeffaf ve adil değildi. Evet referans muhakkak vardır ama böyle bir genelleme yanlış. Sorunuza cevap verecek ve bilgi olacaksa referansım yok. Mülakattada referansım yok diye elenebilirim bu bir gerçek fakat bu iki sınavı referansı olmadan geçenler var. Ve tekrar belirmek gerekirse o 483 soruyla insanların elenmesi çok saçma.
-
@mahalkme evet bende onu düşündüm sevinmekle üzülmek arasında kaldım