HALKBANK Gişe Elemanı Alım İlanı 2019
-
@ShaCo p48 2018 86 2019 83 hocam ?
-
@ShaCo çok güzel sizin de bir kaç kritik il dışında her yere girersiniz geçen sene en yüksek 82 ile almışlardı . Şansınız çok yüksek bende bilmiyorum tabi ki tercih yapacağım açılınca ama bakalım her yerden bir umut bekliyoruz
-
@glsnbz farkında mısınız çok küstürmüşler bizi puan alıyorsunuz bir umut açılırsa,olabilir,yapılabilir gibi durumların içinde buluyorsunuz kendinizi ah be
-
@glsnbz Başta Halkbank olmak üzere inş sırasıyla müjdeli haberler alırız. başka da söyleyebilecegimz bir söz yok sanırım bu süreçte.
-
@keisersoze25 guy için çok iyi bir puanınız var hocam. Tebrikler. Böyle kısır bir döneme denk gelmeseydi diğer kurumlarda da cok rahat kullanırdınız bu puanınızı ( herhangi bir kurumda calısmadıgınızı varsayarsak)
-
@keisersoze25 bir kaç arkadaşım atandı bir kaçı ise guy için çok çabalayıp öylece kaldılar . İnanın artık resmi kurumların bu birinci olmazsa ikinci oda olmadı üçüncü de elerler psikolojisi yüzünden birşeylere çalışmaz olduk . Umut insanı dinç tutar. bunun için seçenekleri eritiyorlar hocam
-
@ShaCo inşallah hocam Hepimiz için en güzeli olsun
-
Kaç defa ik yı aradım açmadılar ya aynı şeyi söylicekler biliyorum ama eğitim olacak mu olmayacak mı onuda soracaktım️
-
@Özge92 bende dünden beri arıyorum açmıyolar.irtibat numarası verildıyse aramak hakkımız.aynı cvpları duysam dahi arayıp baskı yapıcam
-
@belinay aynen maksat rahatsız etmek
-
sonu 72 olan numarayı açtılar sonunda. eğitimle başlanıcakmış orası kesin en azından.gerisi bla bla bla..
-
@belinay bndede şimdi açtılar 71liyi aynen dediğiniz gni değişim bişe demediler başka
-
@KöyünDelisi !!!!!Bu gece hazır olunnnnn!!!!!!
-
@emre38031 derken ?
-
@emre38031 ortaya boyle laf atıp milleti beklenti içerisine sokmayın.ayıptır bu yaptığınız!
-
@emre38031 nasıl yani?
-
@belinay Amacım insanları heyacanlandırmak değil yarım saat önce halk bankasında çalışan bir arkadaşım,bölge müdürlüğünden sonuçların bu gün açıklanacağına dair bilgi almış
-
@emre38031 inşallah dediğiniz gibidir de bu bekleyiş son bulur
-
@belinay inşallah hadi bakalım güzel sonuçlar olsun inşallah
-
@emre38031 inşallah artık lütfen ️