9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
@Tardukağan turkceye temiz 40 dk ayirdim 2 yanlsim cikti her soruyu defalarca okudum ozerklik sarti sorusunu risk aldim ozerklik diyor sen adama bags veriyorsun su projede kullan diyorsun ozerklik olayina ters dedim isaretledim
-
@Tardukağan tr ekonomisnden 3 yanlsim var agri sorusu ev kadinlari ve tas toprak tr ekonomisi sorulari gayet yapilabilir duzeyde idi tas topragida son anda gida yaptm degstrdm
-
@mehmetçik tebrik ederim
-
Burda cidden trol atmiyorum acayip bir durum neden tepki goruyorum ciddi manada kendimi sorguluyorum snav bitmis manuplasyon yapma gibi bir durumda yok encok kim emek verdi haketti ise onlar kazanir insallah
-
Bugun okulda derse girdim hoca dedi snavlarınız çok kötü aslında cok kolay sordum ama yapamamışınız aslında sorun sizde degil yeni nesilin bir sorunu var bir problem karşısında elindeki mevcut butun bilgileri kullanarak o soruyu çözmeye çalışıyorlar halbuki çok basit soruyorum dedi bu sınavda böyle birsey emin olun bilgi konusunda çok çok iyi durumda olan arkadaslarmızın cogu basit dusunemedigi icin snavı kaybetti yada snırda
-
İleti düzenlemeyi nasıl yapıyoruz yukarıda bir arkadaş yapmış bulamadım
-
@mehmetçik bu cok dogru. Benim bu sekilde 4 5 sorum gitti resmen. Sinav tecrubesi de cok onemliymis bunu anladim
-
sınav sorusuna itiraz eden arkadaş varsa hangi hesap numarasına 20 tl gönderdiğini buradan ya da özelden bana ulaştırabilir mi?
-
@whshw
Kesinlikle katılıyorum -
@mehmetçik hocam sonuna kadar katılıyorum aynısı benimde başıma geldi zor soruları yaptım en kek anayasa sorularında tedirgin oldum çok çalışmak Vala gerekiyormuş bu sınav için çalısanla çalısmayan asla ayırt edilmiyor
-
@1baksan *gerekmiyormuş
-
Arkadaşlar Herkese Merhaba, Öncelikle herkese geçmiş olsun.
Geçen sene soruların açıklanmasından sınav sonuçları açıklanana kadar (yaklaşık 25 günde) 112 kişi 70 net üstü yaptığını ve bunlardan sadece 10'u 80 net üstü yaptığını söylemişti.
Bu sene ise daha şimdiden 80 kişi 70 net üstü yaptığını yazdı ve bunlardan 20si 80 üstü yaptığını yazıyor.
Geçen sene 70 net üstü yapan kişi sayısı toplamda 372 kişiydi. Bu sene ben şimdiye kadar edindiğim izlenimlere bakarak 70 net üstü yapan kişi sayısının 800lere ulaşabileceğini ve ilk 400''ün 74-75 bandında kapatacağını düşünüyorum. 75-76 Yada şaşırmam. Belki ilerleyen günlerde görüşlerimiz degisebilir.
Daha sağlıklı sonuçlar için daha fazla kişiye ulaşmamız lazım ve sizden ricam lütfen Trol yapmaya çalışmayın.
Umarım 70 bandında kapatır ve tüm arkadaşlarımız sevinir.
-
@1baksan ben baya yogun bir iste calsiyorum ustune birde okul okuyorum hatta snavdan onceki hafta vizeler vardi 10 dersim var birde onlarla ugrastm kafayi kuma gomerek olumune ders calsmak bazen akillica olmuyor arada kafayi kaldrip etrafa bakmak gerekiyor
-
@dlkaptan 68,75
-
@mehmetçik hocam siz tam olarak ne iş yapıyorsunuz
-
@Tardukağan 70.25
-
Geçen sene sınav tam tarihinde mi açıklandı arkadaşlar
-
Bu sene 70 üstü alan 2000 kişi çıkar herhalde, Arkadaşlar 70 ı geçen en fazla 350 kişi olur bence burda ya da başka yerlerde arkadaşların puanlarını biraz abarttığını düşünüyorum ben tabi ki herkes değil.
-
@mehmetçik gecen sınavdan daha yüksek olacağı aşikar ancak 75 lik sinav degildi hocam ya o kadar yuksek olmaz bence
-
Arkadaşlar sınav hakkinda bir yorum da ben yapayım bu seneki sınav kesinlikle bilgi düzeyini ölçen bir sınav değildi daha çok dikkat ile ilgili sorulardı ayrıca soruların çokta niteliksiz olduğunu düşünüyorum turkce turkiye ekonomisindeki insan haklarındaki tarihteki sorular rezalet alanda doğru düzgün ne bir köy kanunundan soru vardı ne de başka kanunlardan iktisat dersen okadar ana konu varken saçma sapan sorular bence bu sınavda çalışanlarin hakkını alacağına pek ihtimal vermiyorum