2019 KPSS Sonucum Hakkında Görüşlerinizi bekliyorum
-
Arkadaşlar bu yıl ilk kez sınava girdim. Yeni mezun olduğumdan dolayı çalışamadan kendimi denemek istedim. Burada deneyimli arkadaşlar varsa aldığım puanlar konusunda işe yarar mı yaramaz mı? Yararsa neye yarar şeklinde görüşlerini dile getirirse sevinirim. Şimdiden herkese teşekkürler.
-
Dostum alan yapamaman normal hangi uniden mezunsun bilmiyorum ama direk kpss ye hazırlanmak ile unide normal derse çalışmak arasında fark var baya. Gk gy normal seviyede sana tavsiyem onu 80 puan üstüne atmaya bak böylece A grubu puanın çok daha yüksek gelebilir. Tabi bu arada A grubuna hazirlancaksan tabi bu söylediğim eğer b grubuna hazirlancaksan 80 den fazla yapman gerekir
-
@m6017 moralin bozulmasın ama yaramaz kardeşm bu yıl çalış 20 30 puan koyarsın üstüne
-
Dostum bu sınav ve türevleri( kaymakamlık hakimlik sayıştay) bi kendimi deneyim belki bir şeyler olur sınavları değil burda insanlar ciddi emekler ortaya koyuyor gözünü karartıyor güzel puanlar almak için eğer bir kariyer mesleğe sahip olmak istiyorsan vakit kaybetme ders çalışmaya başla
-
@m6017 bu yıl tekrardan çalış ve p3 yüksede bilirsin ama pes etme en önemli olan bu senin iraden
-
Güzel bir çalışma ile yeni bir başlangıç yapmalısın. Dört alan dersinin netleri 20 üstü olmalı alanda. 25 net iyidir. 30 civarında olursa da tadından yenmez. Gk - Gy içinde 70 üstü net yapmak gerekir.
-
2018 yılı Kpss den 90 üstü alan biri olarak sana tavsiyem Yds ye çalış. Artık Yds yoksa kpss den kaç aldığının bir önemi yok.
Yds den 70 aldıktan sonra kpss den 85 sana yeter. Öğrenme kabiliyetine ve gayretine bağlı olarak 3 ay boyunca günlük tam performans ta 5 saat çalışma ve 1 saat tekrar yaparak 85 puanı, Allah'ta izin verirse alırsın.
Yds siz kpss 2018 yılında hiç bir işe yaramadı. Sen sen ol yds den puan almaya bak.
Yok benim kafam rahat abi ailem beni 3 4 sene sırtında taşır diyorsan Kpss çalış kardeş.