2019 KGK Uzman Yardımcısı Alım İlanı
-
90.12 ile yerimi alsam mı bilmiyorum çok fazla puan türü var 90 a düşer mi diyorsunuz? Hayırlı uğurlu olsun şimdiden hepimize. Bu arada başvurup ücret ödeyip çağırılmayanlar ne oluyor bilgisi olan aydınlatırsa sevinirim.
-
Daha önce bu seviye sınava giren arkadaşlar kpss den yeni çıktım kaymakamlık hazırlanıyorum malum 9 kasımdan sonra buna hazırlancam 1 ay bu tarz Bi sınav için yeterli bir süremidir teşekkürler bu yıl ilk yılım süreci nasıl yöneteceğim bilmiyorum herşey saldırmak mı gerekiyor seçim yapmak zorunda kalmalımıyız tecrübeli arkadaşlar özel den de yazarsa çok sevinirim
-
2 kişi dahi olsa istatistik 'ten alım olması sevindirdi beni. 2019 p12 sıralamam 45 , yazılı sınava girmeye hak kazanir miyim bilmiyorum ama yine de bir umut başvuracağım. Inşallah artarak devam eder alımlar da bizim de vatana,millete,ailemize ve kendimize bir faydamız olur.
-
Geçen sene ingilizce çeviri olmasına rağmen 90.15 le kapamış. Bu sene uçar bu ya.
-
@Willsmithh Kpss sonrası kaymakamlık güzel bir rota test mantığı sonuçta aynı damar kanalı denilebilir fakat kurum sınavlarının tadı biraz farklıdır.
Test mantığından çıkıp yazılı aşamaya geçmek ister istemez biraz zaman alıyor aslında en zorlu tarafı da bu.
Kpss sürecindeki test pratikliğinin zamanla sende oluşturduğu şifreleme alışkanlığı teorik bilgiyi kağıda dökmede dezavantaj oluşturuyor. Bir diğer dezavantaj derslerin kendi içinde istediği baraj muhabbeti.
Yazarak çalışmaktan başka bir çare yok malesef hızlı bir geçiş süreci değildir gireceğin ilk yazılı sınavlarda nereye düştüm dedirttir tek bir çözümü var.
Mücadeleden vazgeçmeyip teorik bilgiyi normalleştirmen, günlük diline indirmen gerekiyor.
Çalışma şeklini değiştirip bir yandan da ekonomi kitabı+youtube vb. alanlardan ekonomist yorumlarıyla finansal okuryazar dilini yakalayabilmek kişiye büyük özgüven kazandırır bu da bilgileri kağıda dökmede bir akışkan dil kazandırır. -
Bu sene bence 92-93 der bu kurum zira geçen sene P1 var mıydı bilmiyorum ama P1 bile baya yükseltir
-
Geçen sene İngilizce varmış ilanda hemde ing-tr ve tr-ing çeviri şeklinde bence 90+ ile kapatır.
-
@Willsmithh yeter hocam yalnız muhasebede monografi üzerinde iyi pratik yapın geçen sene yetiştirememiştim
-
2019 p22 de 89 puan olanin sıralaması kaç acaba
-
@guymağduru dostum 89 biraz zor gibi geçen sene ing ceviri olmasına ragmen 90 küsürle kapattı ama şöyle diyim geçen sene sınava girmeyen aday sayısı fazlaydı eger onlar başvurmazsa 89 düşer yok yine aynısını yaparlarsa 90 altı zor diyim.
-
Geçen yıl İngilizce yok diye hatırlıyorum.
-
@guymağduru ilanda vardı hocam sanki
-
@guymağduru vardı hocam ben sınava girdim
-
@paretowilfredo geçen yıl vardı hocam İngilizce. Hatta baya zor bi çeviri vardı sınavda
-
SGK aciklanirsa 90nin altına düşer bence arkadaşlar sonuçta 400kisi gidecek bunların arasında 90uzeri alanlarda vardır illaki 89.7 ile umutluyum ben sahsen
-
Geçen yıl 9 kişilik alıma çıktı. Yazılı sınavı 10 kişi geçti. Asil olarak kazanan 1 kişi vardı. O da gitmedi diye biliyorum. İngilizcenin çok büyük etkisi vardı
-
Bu sene ilanda ingilizce yazmiyor.
Sınavda sorulacak mi sorulmayacak mi ingilizce?
Bunu anlamadim ben -
4 oturum demiş. İngilizce yok
-
89 bandinda arkadaslar basvurmamazlik etmesin. Klasik oldugu icin basvurmayacak kisiler olacaktir. Sahsen 90.7 ile klasik oldugu icin basvurmayi cok dusunmuyorum.
-
@paretowilfredo üstad 85 e düşme ihtimali olabılır mı?