Navigasyon

TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • MERKEZ BANKASI TEKNİSYEN VE GÜVENLİK GÖREVLİSİ İLANLARI

M

2020 yılı için Teknisyen ve güvenlik görevlisi başvuruları başlamış.

Link: https://insankaynaklari.tcmb.gov.tr/

KPSS ÖN LİSANS
    • ONLİNE KPSS DENEMELERİ

K

reklam ileti silinmiştir

KPSS ÖN LİSANS
    • MERKEZ BANKASI 40 TEKNİSYEN ALIM İLANI

M

KPSS puanına göre alım yapılacakmış. Kaç puanla kapatır tahmini/bilgisi olan var mı?

İlan: https://insankaynaklari.tcmb.gov.tr/

KPSS ÖN LİSANS
    • Yerel Yönetimler alımları ve Düz memur alımları nasıl ?

G

Merhabalar hocalarım ben Memur olmak istiyorum ve şuan kpss çalışıyorum düz devlet memur olmak istiyorum İŞKUR personeli olmak istiyorum ne yapmam lazım bana yardımcı olur musunuz ?

KPSS ÖN LİSANS
    • 2 yıllık lojistik mezunu

G

Merhaba hocam , ben 2 yıllık lojistik mezunuyum kpss 2020 ye hazırlanıyorum, acaba yi bir puan alirsam gümrük veya limanlarda başvuru yapabilir miyim ? Yoks belli başlı yerlere tek mi müracat edebilirim .

KPSS ÖN LİSANS
    • 2020 halen önlisans ek puan var mı arkadaşlar lütfen yardım edin çok araştırdım bulamadım lütfen yardım edin lütfen

Z

Ön lisansta ek puan durumu halen var mı arkadaşlar önümüzdeki aydaki sınavda ek puan veriliyor mu lütfen yardımcı olurmusunuz 2020 HALEN VAR MI YOKSA KALKTIMI ARTIKIN LÜTFEN CEVAP
      Arkadaşlar nette araştırdım ama bilgi edinemedim şimdi Ben lisede büro yönetimi bitirdin üniversite içinde Önlisans büro yönetimi ve yönetici asistanlığı gitmek istiyorum

KPSS ÖN LİSANS
    • ÜNİVERSİTE'DE MEMUR OLAN VAR MI ÇALIŞMA ORTAMI NASIL BİLGİLENDİRİCEK VAR MI ÇOK YARDIMCI OLUR

Z

Merhaba üniversite memur olarak görev yapan var mı nasıl çalışma ortamı yoğun mu riskli mi çok mu yoğun bilgilendirir seniz çok sevinirim

KPSS ÖN LİSANS
    • 2020 KPSS puanı ile kaç defa merkezi atama oluyor lütfen yardım edin çok ihtiyacım var nolur arkadaşlar bilen varsa çok çok sevinirim

Z

Merhaba arkadaşlar 2020 kpss puanı ile kaç defa merkezi atama oluyor
      Yani :: 2020 KPSS PUANIM İLE 2020/1 2020/2 2021/1 2021/2 YILLARINDA YAPILAN MERKEZİ ATAMALARA BAŞVURABİLİR MİYİM

YANİ 2020 KPSS PUANIM İLE KAÇ TANE MERKEZİ ATAMA OLUYOR

YARDIM EDİN LÜTFEN HİÇ BİLGİM YOK NETTE ARAŞTIRDIM ÇÖZÜMÜNÜ BULAMADIM YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

KPSS ÖN LİSANS
    • 3001 nitelik kodu hangi bölüme ait

Z

Arkadaşlar 3001 kodu hangi bölüme ait

KPSS ÖN LİSANS
    • Önlisans çocuk gelişimi

S

Önlisans çocuk gelişimi ataması hakkında Bilgi lütfen

KPSS ÖN LİSANS
    • Çocuk gelişimi önlisans

S

Çocuk gelişimi önlisans ataması olacak mı. Çocuk gelişimi mezunu başka hangi memurluğa tercih yapabilir. Hangi türden tercih yapması lazım

KPSS ÖN LİSANS
    • Çocuk gelişimi

E

Ön lisans cocuk gelişimi mezunları hangi kpss türüne giriyor bilgi verirmisiniz

KPSS ÖN LİSANS
    • Bilgisayar programcılığı ataması yardım ?

M

Arkadaşlar herkesin bildiği gibi günümüz ekonomisinde üniversiteden mezun olan çoğu insan iş bulamıyor artık. İş bulmaya kalksa bile herhangi bir vasıfsız insanın aldığı paranın aynısını alıyor yada vasıfsız insanların çalıştığı işlerde mecburen çalışmak zorunda kalıyor(örnek ben fabrikada beden işçisi olarak çalışıyorum mesleğimde ne kadar iyi olsamda işsizlik yüzünden ). O yüzden bende dedim devlete gireyim kpss çalışarak internette bilgisayar programcılığı kpss atama adında araştırma yapmaya kalktığımda anlamadığım ve kimsenin net olarak yazmadığı bir iki konuya denk geldim.
      Kpss 2019/1 merkezi atamalarına baktım 1 tane tekniker 1 tane programcı gerisi memur olarak atanmış ilk sorum bilgisayar programıcısı olamam rağmen neden memur olarak atanıyorum programcı sadece 1 tane tam olarak bu bölümden memur ünvanı olarak atananlar ne iş yapıyor ikinci sorum maaşları her sitede her yerde farklı yazıyor ben haftada 40 saat çalışarak bankaya baktımda elime ay sonunda ne kadar para geçiyor onu öğrenmek isiyorum bir yerde 3 bin yazarken bir yerde 4.200 yazıyor arada çok büyük fark var ama 2 side aynı başlık altında. Tam olarak herşeyi öğrenmeden 10 ay ders çalışıp kazanıp hayal kırıklığına uğramak istemiyorum açıkçası 10 ay işe gitmeden ders çalışmak gelir olarak hem zor duruma sokucak hemde çok fazla zaman ve para kaybına neden olucak şimdiden sağolun.

KPSS ÖN LİSANS
    • Kpss önlisans dış ticaret mezunuyum

G

Arkadaşlar sizlere birşey sormak istiyorum bilenler yardımcı olursanız sevinirim. Önlisans dış ticaret mezunuyum 2020 kpss hazırlanıyorum kaçla atanabilir bu bölüm lütfen yardımcı olun

KPSS ÖN LİSANS
    • MERKEZ BANKASI GÜVENLİK GÖREVLİSİ İLANI

N

Merkez Bankası güvenlik görevlisi alıyormuş daha önce başvuran oldu mu?

http://insankaynaklari.tcmb.gov.tr/

KPSS ÖN LİSANS
    • ...

T

İleti kaldırılmıştır.

KPSS ÖN LİSANS
    • Lutfen yardimci olur musunuz ?

S

Merhaba ben önlisans halkla iliskiler ve tanitim ayrica onlisans cocuk gelisimi mezunuyum. Ilk defa kpss ye girmek istiyorum. Ucuncu olarak tibbi dokümantasyon ve sekreterlik okuma hakkim var bu bolumu de okursam atama da artisi olur mu? Yoksa bu iki bolum uzerinden mi giriyim

KPSS ÖN LİSANS
    • KPSS 2019/1 TERCİHLERİ PUAN VE BÖLÜM PAYLAŞIMI

O

arkadaşlar 3249 kodu ile nereleri ve kaç puanla tercih ettiğinizi yazarmısınız

KPSS ÖN LİSANS
    • Önlisans kpss

B

Önlisans kpss ye giren biri alan sınavına girer mi alan sınavı lisans programları için mi
      Bölüm bankacılık ve sigortacılık

KPSS ÖN LİSANS
    • Orman Genel Müdürlüğü Orman Muhafaza Memur Alımı

kml

Hayırlı olsun arkadaşlar sitede gördüm başlığını açayım dedim. https://www.tercihiniyap.net/ilan/orman-genel-mudurlugu-orman-muhafaza-memuru-alim-ilani-2019

KPSS ÖN LİSANS

...

KPSS ÖN LİSANS
    sağlık 2.alım grupları
    1
    1
    61
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • T
      tds Yasaklı Son düzenleyen: paretowilfredo

İleti kaldırılmıştır.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • 1 / 1
      • İlk ileti
        Son ileti
      Tercihini Yap | Devlet Kredileri