İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
@cevatcobanli444 Sgk sonucu bekleyen arkadaslar basvuruyu son gune kadar yapmasin arkadaslar duyarli olalim lutfen aciklanmazsa son gun yaparsiniz aciklanir olumsuz olursa yine yaparsiniz. Gecen seneden giden 1000 guy var ve hic biri basvuru yapmaz sgk da aciklanirsa 84-83 bandi olabilecegini dusunuyorum hatta daha da dusebilir
-
@Muhalba İmkani yok hocam 1000 guy gitti en kotu
-
@felix-felicis teşekkürler. Memnun oluruz.
-
84 e kadar iner bu sene beyler 80 üstü herkes denesin kesinlikle
-
Bu puan türlerinden her hangi birine başvuru yapabilir miyiz yoksa misal hukuk mezunu p6 mı sadece
-
86 yla pek ümidim yok açıkçası keşke sgk açıklansaydı..
-
@errayn ilanda verilen puan türlerinde hangisi en yüksekse onunla başvuruyosun.
-
Niye sınavlar hep birbiriyle çakışıyor ya
-
@miyopkeynes anladım hocam p6 nasipmiş şansa bak tüm denemelerde muh 30-35 yap hukuku 25 yap sınavda 38 hukuk yapıp buna başvur
-
@Marsiyal sanki kasıtlı ayarlanıyor gibi ilginç gerçekten
-
Şu alım 70 kişi gelse nolurdu sanki
-
Yav hakimlik var bir de
-
Valla uyku haram
-
Sgknın açıklanmamasının puanları tavan yapacağını düşünmüyorum. Geçen sene guy, dguy, kaymakamlık, ysk, idari hakimlik, ptt varken gelen ilanda zirve yaptı bu sefer öyle bir durum söz konusu değil. 2018 girişliler şanslı olacak şayet puanlar 2018de yüksek. Puanı yüksek olanı tercih edin arkadaşlar sıralamaya bakmayın. Kanaatim 84 e kadar inecek taban
-
Arkadaşlar sınava ilk kez girecekler için söylüyorum 'uluslararası hukuk, insan hakları, yönetim bilimi, siyaset bilimi, siyasi tarih, Türk dış politikası, uluslararası ilişkiler, uluslararası kuruluşlar ' bu konular yadsınamayacak kadar sınavın önemli bir kısmını oluşturuyor.(tecrübeyle sabit ben yandım siz yanmayın .)
-
@Adam-Keeynes malesef 86 assagisi zor dostum
-
Vay iyi niyetli arkadaşlarım benim 1000 guy gitmiş, sgk da açıklanırsa düşük kapatırmış!!
Çok zor arkadaşlar 86nın altını zor görür.
-
Puanı kritik seviyede olan arkadaşlar SGK Denetmen Yardımcılığı mülakat sonuçlarının açıklanması için bizlere yardımcı olsun. Hergün Twitter'dan bakana,bakan yardımcılarına, başkana tweet atalım.
-
@RqzeeT hocam 2019 ile çok az kişi tercih yapacak şayet puanlar düşük. 2018 dede atanan bir dolu insan oldu. 86 bana uçuk geliyor umarım yanılmam
-
@Adam-Keeynes geçen sene 87 yle kapattığı için benimde pek ümidim yok açıkçası