İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
Bu da benden iyi oluyor valla
İşgücü kanuna göre aşağıdakilerden hangisine bağımsız çalışma izni verilebilir?
A sanat erbabı
B yatırımcı
C profesyonel meslek mensunu
D ihracatçı
E Anonim şirket ortağı -
@errayn hocam turkuaz kart ikamet hakkı verir mi peki kanunda kafamı karıştırdı
-
@kemankeşş kendisime suresiz claisma hakki ailesine sinirsiz ikamet hakki veriyor diye yaziyor bence evleviyetle uygularsak kendisine de ikamet izni yerine gecmesi gerekir
-
-
@kemankeşş bildiğim çalışma izni zaten ikamet izni verdiği yönünde bende şuan düşündüm bunu
-
@IS-LM Turkuaz Kart: Yabancıya, Türkiye’de süresiz çalışma ve ikamet hakkı veren, yakınına ise ikamet hakkı veren belgeyi,
Yönetmeliğinde böyle yazıyor daha açık hocam sağol -
Turkuaz kartta ilk kaç yıl geçiş sürecidir ?
A)1
B)2
C)3
D)5
E)10 -
@errayn 3 gelme ihtimali yüksek hocam
-
@kemankeşş birde ne kadar kala başvuru yapılır süresi var akılda kalıcı aöa oda gelebilir
-
@errayn 180 olmalı
-
@kemankeşş evet 180 ve her düzeyde geçiş süreci dolmadan
-
Geçen yıl sımava giren arkadaşlar insma hakları hukukundan kaç soru geliyor kaymakamlık kaynakları iş görür mü Bi kere okusak
-
@Willsmithh kaymakamlik kaynakalri is gorur dediler ancak kac soru ben de merak ediyorum
-
@Willsmithh tr eko nerde geliyor iktisatta mı
-
@errayn evet kardeşim hemde hatrı sayılır çıkmışlar baktım 6 7 tane neredeyse geliyor
-
@IS-LM hem uluslarası örgüt hem uluslarası hukuk hemde insan haklarından denk gelebilir 2 3 soru bile olsa kardır
-
@Willsmithh kaymakamlıkta 0 çektim tr eko eğer öyle gelirse yine kaybederim ben kaymakamlık 50 alan 14 gk yapmışım tr eko batırdı beni
-
Bir tanede ben sorayım ama şık yok. NATO kaç yılında hangi Antlaşma ile kurulmuştur
-
@Müşrif şubat 1945 de kuruluyor yanlış hatırlamıyorsam merkezi bruksel washıngtonda toplantı sonrası ama bn malesef konuları birbirine karıştırıyorum bide atlantik bildirgesi vardı oda BM in temelini oluşturuyordu yanlış hatırlamıyorsam
-
@Müşrif 1949 kuzey atlantik antlaşması gibiydi sanki