İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
Mülakat tarihinin kaymakamlığın olası mülakatına denk gelme durumu olmaz değil mi arkadaşlar bunu gozetirler yani
-
@felix-felicis göç idaresinin merkez binası var yenimahallede oraya parayı yatırdığınıza dair makbuzla ve itiraz dilekçenizle gittiğinizde sizi yönlendiriyorlar ve kayıt numarası veriyorlar.Şimdi bilemiyorum tabi prosedürü.
-
@bizart Hocam kurum bana çok yakın o yüzden sordum. Elden vermek daha rahatlatıcı olur. Ben 1 soruya itiraz edeceğim. Özelleştirmeye kesin itiraz olursa muallak başka soruya ben itiraz ederim.
-
@felix-felicis çok güzel ozaman aynen özelleştirmeye başka arkadaş itiraz edeceğim diyor whshw nickli arkadaş sizde başka bir soru bulabilirsiniz ve elden teslim tabiki daha iyi olur
-
şunuda belirtiyim bana gelen yazıya göre itiraz edilen soruyu başka üniversiteden gelen bir uzman inceliyor.Yazı aynen böyle diyor tabiki bilemem doğru yalan
-
-
Olagan kamu gelirleri ; vergi resim harc mulk ve tesebbus gelirleri. Olaganustu kamu gelirleri ise borclanma tazminat bagis yardim Develuasyon senyoraj ozellestirme geliri. Goruldugu uzre soruda uc şıkta vardi
-
@felix-felicis şöyle forumun geçmişinede bir baktım sanki ağır ceza ile ilgili olan sorudada sıkıntı varmış gibi duruyor ama tabi bunu tartışmak ve iyi araştırmakta lazım.
-
@bizart Hocam arkadaşlar ona doğru diyor. Bir hocaya sorulabilir aslında
-
@felix-felicis dediğim gibi iyi araştırmak lazım hocalara sorma fırsatı olanlar sorup bilgileri aktarırlarsa tabiki daha iyi olur ama benim bildiğimde ağır ceza mahkemesinin ilk kararı vermesi kelime oyunu varmı yokmu orasına iyi bakmak lazım
-
@bizart Bir hocaya yazdım cevap alırız umarım
-
@whshw Hocam soru kesin hatalı. İtiraz ederseniz yazın lütfen buraya.
-
@whshw, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
Olagan kamu gelirleri ; vergi resim harc mulk ve tesebbus gelirleri. Olaganustu kamu gelirleri ise borclanma tazminat bagis yardim Develuasyon senyoraj ozellestirme geliri. Goruldugu uzre soruda uc şıkta vardi
Cebri cebri olmayan gelirleri yazın dilekçeye. Özelleştirme, isteğe bağlı borç, ecrimisil bu 3 nü açıklayın ve bu 3 şıkkında arızi kamu geliri olduğunu belirtin.
-
Hoca ağır ceza sorusunun çok verimsiz ve kalitesiz bir soru olduğunu söyledi. Suçun ağırlığı olmalı ifadesi yanlış, suçun ağırlığı ile yapılan işlem arasında orantı olmalı şeklinde olmalıydı dedi. D şıkkının anlatmak istediği kanunda yazıldığı anlamı taşımıyor gerçekten
-
@SonMaliyeci hocam ben direk arizi kamu gelirlerinin hepsini belirtip üç farkli cevabin şıklarda oldugunu yazmayi dusunuyorum
-
@felix-felicis, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
Hoca ağır ceza sorusunun çok verimsiz ve kalitesiz bir soru olduğunu söyledi. Suçun ağırlığı olmalı ifadesi yanlış, suçun ağırlığı ile yapılan işlem arasında orantı olmalı şeklinde olmalıydı dedi. D şıkkının anlatmak istediği kanunda yazıldığı anlamı taşımıyor gerçekten
Profilimde o soru hakkında yazım mevcut hocam. Ağırlığı ifadesini bizzat kanundan bakarak yazdım. Hatta bir maddeyi kopyalayıp yapıştırdım. Suçun belli bir ağırlığının olmasının hangi suçların iadeye konu olduğunu olmadığından ve hangi alınan ceza sürelerinden yukarısının iadeye konu olacagından bahsettim bunların hepsinin belli bir ağırlıktan olduğundan bahsettim olmadı hocanıza yazımı atın.
-
Arkadaslar ecrimisil de arizi bir kamu geliri mi emin olmak istiyorum yanlis bir sey yazmayalim dilekceye
-
@SonMaliyeci suçun ağırlığından ziyade münhasıran ağır ceza mahkemesi cümlesi önemli .Bu cümle doğrumu yanlış mı.Ağır ceza mahkemesinin kararı gerekiyor ve münhasıran demek özellikle demek özellikle ağır ceza mahkemesi gibi bir anlam çıkıyorki bu da yanlış gibi durmuyor.
-
@bizart Aynı şekilde hoca münhasıran kelimesinin yanlış kullanıldığını söyledi.
-
eğer deseydiki soruda son kararı ağır ceza mahkemesi verir tamam orda muhakkak bir yanlış olacaktı ama münhasıran ağır ceza mahkemesi verir demesi doğru gibi geliyor çünkü ağır ceza mahkemesi veriyor ve bu yetki kesin bir yetki.Araştırmak lazım.