İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
İptaller olursa liste yayınlanması gecikir dimi
-
@Müşrif gecen sene bir arkadasin dedigine gore hic itiraz eden olmamis. sanirim o yuzden sekiz gunde acikladilar. Suan itiraz dilekceleri verildi veriliyor sure uzar gibi
-
@whshw hocam ama geçen yıl da iptal edilen sorular olmuş itirazsız mı iptal etmişler
-
@Müşrif bir arkadas sure gectikten sonra dilekce vermis ama yinede soruyu iptal etmisler. O iptalle birlikte dort kisi daha mulakata girmis dedigine gore
-
Bugün hangi sorulara itiraz edilecek arkadaşlar. İtiraz edecekler yazarsa bilgimiz olması açısından iyi olur.
-
71 72 ye düşer mi ki acaba bu yıl çok bekletmeseler bari
-
@primocarnera 65 e kadar düşer inş yüksek alıp mülakata kalanlar da başka kurumlarda müfettiş uzman olur 65 ler il göç uzman Yrd olur hatta
-
Sınava kaç kişi girdi acaba? Ben yoğun bir kalabalık gözlemlemedim ya da herkes erken çıktı Kişisel tahminim 70 - 72 arası. Maliyenin zorluğu ve iptal durumları belirleyici olur.
-
@whshw var hocam zaten 15 tane kamu var 3-4 mevzuat var 4 maliye 2-3 güncel olanlardan iktisatta var
-
@Chapus ben 800 saydım hocam max buda 10 sınıf var her sınıf 80 di sanırım bendeki öyleydi şahsen
-
sinava benxe yaklasil 800 kisi girmistir benim sinif amfiydi fulldu heralde
-
@Chapus banada 71 72 gibi geliyor ama bu yıl geçen yıla oranla daha çok kişi girdi o biraz kafa bulandırıyor sadece
-
@primocarnera daha çok kişi girmedi ki yine 900 kişiydi tabi girmeyen varsa yine 100 kişi kadar 800 olur ama geçen senede 800 kişi kadar girmişti.
-
@Ertuğrul-Bey ben geçen yıl para yatirmayan sınava gelmeyen daha çok diye biliyordum hocam
-
@primocarnera 95 100 kadar filandı yine ya benzer sayılardaydı.
-
Kaymakamlık 70 ile kapatır deniliyordu. 76 küsürle kapattı resmen nedense içime il göçte öyle olacak gibi geliyor.
-
@kalendermeşreb beni de sıkıntı bastı
-
@kalendermeşreb aynen hocam kaymakamlık gözümü çok korkuttu
-
Ama arkadaşlar kaymakamlığa kolay deniyordu sanırım. Burda herkes zorluğu konusunda hem fikir. Umudumuzu kaybetmeyelim.
-
Daraldım.